Ny Blogg

April 29, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

DIY1Nå har jeg opprettet en ny blogg. Denne bloggen blir fylt med oppskrifter, “slik gjør du det” innlegg, med ting du kan lage, kjerringråd osv.

Du kan også følge bloggens facebookside her!

 

Inspirasjon!

January 18, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Nå er lillegutt blitt 2 uker. Så nå er det på tide å tenke på vekta (mi altså).. haha! Ja, det er bare 2 uker.. Men jeg har savnet kroppen min lenger enn de 2 ukene, så derfor starter jeg nå ;) . Målet er og bli tynn igjen, kanskje ikke SÅ tynn som jeg var i fjor, men det er jo lett for og bli litt ivrig.. Siden jeg ikke skal trene og anstrenge meg så mye enda, så er det matveien jeg må ta tak i, og spise meg ned i vekt rett og slett!

Alle sier at “jammen du blir så fort tynn igjen” og sånt, men jeg må faktisk jobbe for det jeg også.. Det handler om viljestyrke og være bestemt.. også hjelper det å være litt sta og tålmodig :)

I svangerskapet med Natalie så veide jeg 88,8kg ved siste veing, og 5 måneder senere veide jeg 55kg. litt av en overgang!

Nå på slutten av dette svangerskapet veide jeg 83,6kg. Og i dag veide jeg 73,2kg, så det går i hvertfall riktig veien.

Jeg tenker å sette meg “små” mål om gangen, for jeg blir så motivert hver gang jeg når målet! Akkurat nå er 50 tallet langt unna :P

Så mitt første mål er å veie 71kg innen 1 Februar. Tenker jeg kommer til å ha 1 kg i uka:)

tren

Det er ikke bare og være tynn jeg savner.. men også å ha langt hår igjen.. Tror jeg skal starte med clips denne gangen, eventuelt sette på etterhvert :)

hair

nail

også må jeg fikse negla mine, kanskje ikke som de over, men de var kule :D Også må jeg få litt farge på kroppen, og det tror jeg at jeg skal starte med allerede i dag :D

Er det fler som skal ned i vekt innen sommeren? Heng deg på! Håper dette var til inspirasjon for deg også ;)

 

Bildene er fra weheartit.com

Melkespreng sa du?

January 8, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Fytti helvete, men det roer seg vell snart! Akkurat nå så ser det ut som at jeg har puppene til Dolly parton lol!

I dag var første dagen i til Natalie i barnehagen, og når hun kom hjem så spiste vi middag sammen, Natalie, Marcus og meg, hun enset ikke lillebror en gang.. Føler at jenta vår er tilbake i dag, sikkert godt for hun å få hverdagen tilbake igjen. Så det var godt å se:)

Og sjekk superhelten min:

20130108-171218.jpg

Så fin <3 Gøy å kle på han klærne som har ligget å ventet på han!

Senga mi!!

January 7, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Fyff! Nå er jeg sliten og trøtt.. Det skal bli godt å legge seg i egen seng i natt, ikke minst i en seng som det er litt lettere å snu seg i.
I dag var det jeg som la Natalie, og jeg tror hun var veldig glad for å ha mammaen sin hjemme igjen <3

Mor og far, og mamma var på besøk i dag! Nå har vi hatt besøk hver dag, og jeg tror jeg rett og slett må ha en hvile helt dag i morgen, hvis jeg klarer.. Håper det!

Åå som jeg har gleda meg til å sove på magen, håper ikke to sprengfylte bryst stopper det!

God natt :*

Hjemreise!

January 7, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

I dag skal vi hjem, jeg som egentlig håpet på og være her lenger, men jeg klarer ikke sove her, sånn som sist.. Og da blir jeg jo mer sliten av å være her.. I natt har jeg vell sovet i sammenheng 1 time. Og da jeg endelig hadde klart å sovne til morgen i dag så kom jordmor inn, lucky me..

Gleder meg til å være med Natalie, og ikke minst det å kunne legge hun i kveld, og holde rundt hun:)

Skal bli godt og bli kjent alle fire nå, eller alle 5 da, vi har jo Disney å ;) lurer på hvordan hun reagerer.. Hun ble jo veldig sjalu på Natalie, hadde jo hvert godt om vi slapp det denne gangen:)

Natalie har blitt litt sjalu, men jeg håper det går seg fort til.. Hjelper vell på at vi kommer hjem :) hun spurte etter bebien og meg til morgen i dag.. Go’ jenta mi <3

:)

January 6, 2013  |  Ikke kategorisert  |  2 Comments  |  Share

I dag har vi hatt besøk av pappa og familien.. Kjempekoselig <3

20130107-000901.jpg

Det er forresten veldig stille på barsel, jeg kan nesten høre tankene mine. Håper jeg får sove litt snart, lillegutt sover da :)

Gleder meg til og komme hjem til jentungen også, men skal prøve å få hvert her litt, å hvile.. Hvis jeg klarer!

Det kommer fler bilder senere:)

I dag skjer det!

January 4, 2013  |  Ikke kategorisert  |  1 Comment  |  Share

Vekkeklokken sto på 5.30, men 4.30 var jeg lys våken! Og dette er ikke en av de morningene hvor du gjerne vil slumre litt lenger, Ihvertfall ikke jeg.. Men jeg lå å prøvde å sove, men det var jo helt umulig.. Så da sto jeg opp å gikk i dusjen!
Og nå er jeg så spent.. Føles ut som at hele kroppen har fylt seg opp med adrenalin.

Jeg har akkurat drukket ett glass med saft, som ble min frokost.. Må jo faste i 6 timer før, men kan drikke vann/saft inntil 2 timer før operasjonen.. Så dette ble nok det siste jeg drakk!

Nå kjenner jeg lillegutt våknet i magen også, rart å tenke på at det er siste gangen jeg kjenner babysparkene innenfor magen, snart skal vi møtes.

Håper vi slipper å vente så lenge på sykehuset denne gangen! Da Natalie kom til verden så ventet vi i 30 timer før operasjonen, det var lenge å vente på ett sykehus.

Nå er det ikke lenge før vi drar! Skal være der om en times tid.

20130104-060819.jpg

Så nå er vi nydusjet, alt av smykker er fjernet, ikke noe neglelakk eller sminke, og vi er vell egentlig så klare som vi kan bli?!

Ha en fin dag <3

Snaaaart!

January 3, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Sykehusbesøket gikk bra i dag, de tok en kjapp svangerskapskontroll, å fortalte litt om morgendagen. Ja, for da skal vi hilse på junior! Endelig skal vi få møte han.. Jeg er så spent:)

Natalie sover hos farmoren sin i natt, og i helga skal hun sove hos mamma.. Blir rart å være vekke fra hun, kjenner at jeg savner hun allerede:p men men.. Jeg vet hun har det godt der hun er, og det er viktig:)

Se skjønne jenta mi.. Hun la seg ned på sofa kanten, så sa hun “slapp av”, haha.. Hun har blitt så flink til å prate.. Elsker hverdagen min med henne <3

20130103-220950.jpg

Ellers har jeg ryddet, støvsugd og vasket gulv i stua nå i kveld, og jeg må si jeg er SLIIIIIIITEN!! Men det må nesten se ok ut her når jeg drar i morgen :)

Kanskje jeg er tobarnsmamma neste gang jeg oppdaterer?

Ha en fin kveld/ natt <3

Sliten!

January 2, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Tror ikke det går an og bli mer sliten nå? :p Natalie gir meg faktisk energi da, og hun er så flink og imponerer meg hele tiden med nye ting hun lærer seg.

Det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er å merke litt barnehagetøy, og pakket sekken klar til i morgen. Det var planleggingsdag i barnehagen i dag, så hun skal ha første barnehagedag etter juleferien i morgen.. Kan tenke meg hun gleder seg litt, blir nok godt å få lekt litt med alle leke kompisene sine :D

20130102-195949.jpg

20130102-200001.jpg

Ellers har jeg bare kosa meg med Natalie i dag.. Når jeg ikke har hvila vell og merke! Blir rart å sove borte fra hun når jeg skal på sykehuset! Hun har kun sovet borte fra meg en natt av gangen.. Men det går vell fint ;)

Jeg vet jo at hun koser seg hos de hun er glad i også :)

20130102-200922.jpg

Mamma & Natalie-kosetid <3

Har tåka kommet?

January 2, 2013  |  Ikke kategorisert  |  No Comments  |  Share

Du skjønner kanskje ikke hva jeg mener med det, men da Natalie ble født så havnet jeg i en slags “tåke” de første dagene.. Kunne se på hun i evigheter og hadde så masse tanker og følelser, som er litt vanskelig å sette ord på.. Nå er det ikke lenge til lillegutt kommer, og jeg har nesten begynt å “grue” meg litt.. Ikke misforstå, men nå blir det jo enda ett nytt kapittel, Natalie skal bli store søster.. Jeg håper hun tar det fint.. Hun som er så mamma jente om dagen.. Håper jeg klarer og gi hun all oppmerksomheten hun trenger fra meg, Marcus hjelper vell til litt.. Håper jeg rekker å puste:p men det blir nok koselig, hjelper vell litt etterhvert:)

I kveld har Marcus og jeg sett på Kon-tiki, å spist lasagne, nom nom! Og for en film!! Jeg liker filmer som er sanne/ basert på sanne historier, og i tillegg så er det fra Norge, det blir jo ekstra spesielt:)