velkommen til leyla-dahl.com

June 27, 2011  |  Generelt  |  7 Comments  |  Share

Så havnet jeg på leyladahl.com, enkelt og greit! Meningen var egentlig og finne ett annet navn, sånn at jeg ble litt anonym, men ey jeg har jo slettet facebook, så det er jo grenser på hvor anonym jeg skal bli;) Her eier jeg jo til og med bildene mine selv!

Jeg fikk flyttet over alle innleggene mine, men ikke kommentarene desverre. Dessuten fikk jeg ikke flyttet over bloglovin’ og facebook gruppa til bloggen, så om du vil fortsette å følge meg på disse stedene så må du trykke under her:
bloglovin

Sånn akkurat nå så er det 0 stk som følger meg på facebook. Og siden jeg har slettet min egen profil, så får jo ikke fulgt meg selv en gang. lol! Så du må gjerne trykke Liker, bare sånn for synets skyld :P

Ja, og grunnen til at jeg flytter fra blogg.no og over til bloggr.no, er fordi jeg vil blogge fra wordpress igjen, da kan jeg blogge fra telefonen, uten og betale for det -for det er jeg ikke interessert i.

Hangover?

June 26, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

-Jupp!
I går var første dagen på ca ett år at jeg drakk øl. Natalie var hos farmoren sin. Og Marcus og jeg var på bursdagen til June. Var godt og komme seg ut litt, selvom vi ikke dro ut på byen da. Jeg drakk litt mer enn jeg tålte og la meg litt for tidlig til å være så full.. så endte jo opp med at jeg kasta opp og greier i går kveld. Godt og ha mannen  ved sin side da ja.. for jeg blir så hjelpesløs når jeg er så kvalm. 


Her har vi meg, uten makeup og med sommerkjole på. Skal nemlig på biffmiddag hos mamma & Cü snart. Det skal bli veldig deilig på en dag som dette ;)


Ha en fin dag <3

En tur på hytta!

June 21, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag var jeg med mor og far (Natalie sine oldeforeldre) på hytta. Hytta ligger ved hoensvannet i Hokksund, så det er ikke så langt unna.. Så da er det jo greit at man kan ta seg en dagstur. Jeg har ikke hvert der på 7 år. Så det var koselig og være der igjen. Har tilbringt mye av barndommen min der. Jeg leste litt i hytteboka som var der. Og 11 Juli 1987 var første gang jeg var der. Så da var det litt moro å ta med Natalie ditt når hun var like gammel som jeg var første gangen (ok, hun var litt yngre, men det er under en måned det er snakk om). 

Ikke innlagt vann og strøm, det er hva jeg kaller en HYTTE. En hytte med vann og strøm er hva jeg vil kalle ett feriehus. Uansett så var det veldig deilig og komme seg bort litt. Så fredlig.. Bare høre fuglene som kvitrer, og ikke den by støyen som er ellers..

Været var ustabilt da. Så hadde det hvert full sol så ville jeg nok tilbringt tiden til å sole meg..  Men vi fikk gått en tur, og Disney stor koste seg,  var så moro å se :D
Så de kjørte opp med kuene som går rundt der oppe også.. Møtte ikke noe sauer på turen da.. hehe! Ååhh, skulle egentlig ønske jeg kunne hvert der lenger.. men da ville jeg hatt med min bedre halvdel også. 


Q: Kunne du hvert på en hytte uten strøm og innlagt vann?


Bye bye facebook..

June 20, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Nå har jeg sletta facebook profilen min. Eller, deaktivert den da! Så nå er jeg ikke en del av samfunnet, så det blir jo spennende å se hvordan jeg holder ut. Selve den delen hvor jeg ikke får med meg hva en klassekompis fra barneskolen har til middag, eller om hvem som jobber nattevakt og ikke.. Ja, den delen kommer jeg ikke til å savne helt. Facebook har gjort noe med oss. Jeg sjekker den like ofte som jeg sjekker telefonen. Og hvorfor det egentlig? 
TENK om noen har sendt meg en melding. Hva kan jeg gå glipp av?
Det som kommer til å få meg at jeg føler meg “rammet” er,

  • jeg blir nok glemt og bli invitert til events (men så flink har jeg ikke hvert til å gå ut i det siste heller, så den da er den vell meninga at jeg ikke skal ditt.)
  • Firmaer bruker facebook sidene sine for alt det er hvert.. Nå er det liksom ikke “kom innom oss i dag”, nå er det “kom inn å lik siden vår og vær i trekningen om å vinne en bil”.
  • Må google meg frem til interiørsider for å finne frem inspirasjon, oppskrifter etc, men dette kan bli moro. Blir jo nesten som å ta frem leksikon, pen og papir. LOL! 

Bloggen kommer jeg til å beholde da, så de som vil følge med på hva jeg driver med kan besøke meg her.

Håper dere får en fin dag :)

Q: Kunne du klart deg uten facebook?

STARBUCKS ÅPNER I NORGE!!

June 16, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Starbucks åpner på gardermoen i 2012. Ble litt skuffa over at det var på gardermoen, men da er det bare å sørge for at den går bra, sånn at de kan åpne flere steder i landet. Jeg ble så glad når jeg leste det her før i dag.

Mitt mål er å komme meg rundt i verden og besøke Starbucks i hvert land. Ikke alle i de forskjellige byene riktignok :P

Q: Har du vært på Starbucks?

Hvor er sommeren?

June 15, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Jeg har venta på sommeren siden september, og når vi først er i en sommermåned, så er vi rammet av flom og alt annet jeg ikke forbinder med sommeren!

Sommer for meg er:

  • Når det er så varmt at du bare måå bade
  • At du faktisk bader og ikke stopper når vannet når deg til anklene fordi det er for kaldt
  • Når kvelden kommer så er du så metta for sol at det er greit at sola går ned!

 

Natalie fikk seg ny vippestol i går, og den er det i det minste friske sommerfarger på ;)
Tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse.. Så om du vil være med og vinne solkort til en verdi av 200kr så må du svare på disse spørsmålene (Husk at dette er bare spørsmål, om du ikke har bloglovin’ så kan du jo være med for det):

  1. Følger du meg på Facebook?
  2. Følger du meg på bloglovin’? 

Håper du får en fin kveld :)

Besøk av Cathrine

June 13, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Beklager lite blogging i helga, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.

På fredag så var Cathrine her en tur for å hilse på Natalie. Det var kjempehyggelig. Hun måtte jo såklart hilse på Disney også, og de fant tonen :D

Cathrine & Natalie Jeanne

Lørdags formiddag så var det bare å pakke baggen før vi dro på Color Fantasy, og turen gikk til Kiel, Tyskland. Marcus har jo jobbet på Aqualand på båten der i 3-4 år, så det var koselig å hilse på kollegaene / vennene hans fra båten. 

Vektnedgang!

June 7, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Dette har hvert en lang natt, siden jenta mi bestemte seg for å være våken mesteparten av tiden. Så jeg var litt grinette når jeg våkna etter og ha sovet ett par timer. Så for og gjøre det hele værre så gikk jeg på vekta, tippet at vekta mi sto stille, men man har jo alltid ett lite håp om at man har gått ned, hvis det er det man ønsker ;)
Guess what!! Jeg har gått ned 18 KILO siden 30 April. Det er ganske mye det! Jeg gikk veldig mye opp i vekt i svangerskapet.

Det er enda noen kilo til, men dette gikk fortere enn jeg hadde sett for meg.. Selvom de siste kiloene er verst å få av så blir man motivert når det går så radig. Jeg får jo ikke trent meg noe ned i vekt med det første heller (hadde jo så kraftig bekkenløsning, så må være litt forsiktig selvom jeg føler meg i topp form), men jeg går jo en del turer da, og det hjelper jo tydeligvis det også :D wee.. Denne dagen kan bli bra alikevell.. haha! Ha en fin dag!


Slenger med ett bilde av Natalie. Her blir hun badet av pappaen sin!


Q: Gikk du opp mye i Svangerskapet? Har du gått ned mye i vekt før?

Erfaring med nettstudie?

June 6, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Noen her som studerer på NKI?

I August 2009 så bestilte jeg Historie via NKI, i håp om og ta påbygging, for så å få studiekompetanse. Det var veldig mye som skjedde på den tiden (litt av en historie, haha)  så jeg var ikke motivert, men det er jeg nå derimot! Studiet går ut til August, så jeg har ikke veldig lang tid på meg. Er jo ikke sikkert jeg blir ferdig engang.. men jeg betalte 3800kr for faget, så det er jo synd og ikke gi det en sjangse en gang.

Så er spørsmålet. Hvordan kommer man i gang med faget? Noen som har studert på NKI før? legger man opp oppgavene selv, eller hvordan funker det? Blir veldig glad for svar, håper det er noen der ute som leser bloggen min, som har erfaring :)  

De første dagene hjemme..

May 27, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Her er noen tips fra meg til alle som venter på fødsel, for så å ta med lille nurket hjem..

Det er mange som sa til meg at det ikke var nødvendig og ha alle tingene klare når babyen kommer, og at man kan ta det derifra når man kommer hjem. Jeg hadde de fleste ting klare, noe jeg var veldig glad for når jeg kom hjem.. for da hadde jeg ikke så lyst til å dra ut. Jeg ville bare ligge å se på bebisen min, og jeg lå å så på hun hele tiden. Jeg var også veldig trøtt etter og ha hvert på barsel, for jeg fikk ikke sove noe særlig der.

Det kan også bli mye venting på sykehuset/barsel, og det er jo greit og ha noe å gjøre når babyen sover. Så det er faktisk ikke så dumt å ta med seg laptopen, om man har en.

Noe av det jeg syntes var det vondeste var bløende nippler, og melkespreng. Melkesprengen satte ikke i gang før jeg kom hjem, men nipplene