Trafikkteorien!

October 22, 2012  |  Veien til førerkortet!  |  No Comments  |  Share

Bildene taler vell for seg selv? Jeg smiler :D ! hehe.. Når en av oss her i hjemmet skal noe viktig, så er det ekstra viktig å starte dagen bra. Så vi sto opp alle klokken 9 i dag, og tok alt med ro. Så ringte jeg Statens vegvesen, for å høre om søknaden om førerkortet var godkjent, og det var den. Så da var det bare å ta å ringe taxien min (far ;) ), så kjørte han meg, så jeg kunne få tatt teorien.

Og ja, jeg bestod! På første forsøk, for en lettelse! ÅÅåå, så deilig det er med alt av obligatoriske ting som blir ferdig :D !  Anbefaler virkelig www.teoritentamen.no på det sterkeste!

Veien til førerkortet!

October 17, 2012  |  Veien til førerkortet!  |  3 Comments  |  Share

Jeg har hvert trøtt på bloggingen i det siste, og formen har ikke hvert helt på topp.. men nå er jeg klar igjen ;)

30 August 2012 hadde jeg min første kjøretime, jeg syntes jo det var kjempeskummelt. Jeg syntes det faktisk var så ekkelt at jeg gruet meg veldig til neste time, hehe.. men nå har jeg fått kjørt litt etter det heldigvis, og jeg er ikke redd lenger, og da begynner ting og bli litt lettere. I begynnelsen av forrige uke så var jeg på glattkjøring, eller sikkerhetskurs på bane, som det heter nå. På mandag som var så trappet jeg opp på vegvesenet, med søknaden som man må levere, også var jeg klar for å ta teorien, MEN.. den var tydeligvis ikke klar for meg.. For den søknaden måtte behandles først, før man kunne ta teoriprøve, og det tar ca en uke.. Så da var det bare å dra hjem igjen. Håper jeg får tatt den til uka, sånn at jeg blir ferdig med.. Tror jeg føler meg klar nå da, består som regel hver gang på teoritentamen.no i hvertfall..

Yeah! Jeg anbefaler forresten den siden til de som skal ta teorien, for meg så blir boka veldig tørr, så da er denne siden kjekk.. Dessuten kan du ta egen skilt prøve der, og da er det jo lettere å se hva du eventuelt skal øve mer på.

Gleder meg til og bli ferdig med lappen, og jeg håper jeg rekker det før lillebror kommer, eller så er jeg litt redd den blir lagt litt på hyllen for en periode.. men det er lang ventetid på alt nå, så nå må jeg bare få tatt teoriprøven, sånn at de kan bestille oppkjøringa for meg.

Neste som står på -Veien-til-førerkort- planen min:

  • Teoriprøven (Håper på å få tatt den til uken).
  • Veiledningstime trinn 3
  • Langkjøring i midten av November.

 

Tidlig!

August 30, 2012  |  Graviditet, Veien til førerkortet!  |  2 Comments  |  Share

For en start! I dag sto jeg opp klokken 5.30, det var ganske tidlig i grunn. Jeg skjønte ikke at det var vekkerklokka mi som ringte, kan du tenke deg? hihi. Jeg hadde nemlig min første kjøretime-noengang i dag. Og det var spesielt, men godt og ha det gjort.

haha. Han kjørelæreren var god da. Jeg sa at det var så godt å kjøre med han, for han var så tålmodig, og det var ikke samboeren. Så da spurte han meg om jeg kunne strikke, og om Marcus kunne strikke. Jeg kan strikke, men ikke Marcus. Så han mente at jeg skulle være en utålmodiglærer for Marcus, å lære han å strikke. Jeg syntes ikke ideen var så dum igrunn. Så da kommer mitt første ønske, på ønskelisten til jul i år. Marcus: Jeg ønsker at du skal strikke en mariusgenser til meg *hihi*.

 

Så over til svangerskapet: Jeg har ett slitent bekken om dagen, for ett par -tre dager siden så gikk jeg litt for langt,  jeg følte meg i form til det, men hadde jeg vist at jeg hadde fått SÅ vondt i så mange dager etterpå, så hadde jeg nok trappet ned turen litt, men men.. Er jo deilig å gå også da :`/ Skal ikke alltid være lett?:P

 

Bildet er fra weheartit.com