Archive for February, 2011

Tid for litt rutiner..

February 28, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Nå har jeg sitti inne siden lørdag. Det kan ikke være mye sunt? Føles ut som jeg er grodd fast her inne! Etterpå skal jeg heldigvis til mamma, så skal hun lage favoritt suppe-gryta mi. Den har jeg sikkert ikke spist på ett år, og jeg har tenkt på den i flere måneder. Tror jeg likeså godt tar med meg oppskriften når jeg skal hjem igjen!

Nå skal jeg begynne å skrive en liste over ting jeg skal hver dag. Jeg skal skrive den på morran, eller før jeg legger meg. Jeg er jo ikke akkurat i formeren hver dag, så for å ikke skuffe meg selv så fungerer det bedre sånn. Det kan være noe så lite som “gå en 20 minutters gåtur”. Det er bare for å ha gjort noe. For sånn som det er nå, så forsvinner dagene og jeg trenger rutiner i min hverdag, og jeg føler jeg mister mer og mer energi. Jeg er jo egentlig vane med å stå å prate med folk flere timer om dagen, men siden jeg sliter med bekkenløsning, så får jeg ikke jobbet, som jeg ønsker.. Og da er det jo bare å gjøre det beste ut av dagen.

Har du rutiner i din hverdag? Ha en kjempefin dag =)

 

VIL DU BLI UKAS BLOGG?.

February 28, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Web-Linn.no, Gratulerer så mye! Ekstra stas at det ble akkurat denne uka da, siden hun har termin 1 Mars. Det blir spennende og følge med om det kommer noe bebis de nærmeste dagene :)

Hun vant vell ganske så overlegent vil jeg si.

Vil du bli med som neste ukes blogg så kan du legge igjen adressen din i dette innlegget her, kanskje du er 1 av 4 som blir nominert.

Hormonell i dag

February 27, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

Nå i skrivende stund så vasker jeg første maskinen med babyklær. Og jeg kjente jeg ble blank i øynene. Litt hormonell i dag ja ♥ Nå begynner det å gå litt mer opp for meg. Nå har vi fått hengt opp gardiner på barnerommet også, så nå begynner jo rommet og ta litt form. Jeg må finne noe til å ha på veggene der inne, sånn at det blir litt mer hjemmekoselig. Noen som har noen tips, så er det bare å komme med de. Det går veldig mye i rosa om dagen, men sånn er det jo når man venter ei litta prinsesse!

Se på denne fine gardinstanga,den er faktisk rosa, og ikke sånn lilla som det ser ut på bilde der :)

 

Marcus sto for middagen i dag, og det ble lasagne. Så spiste vi ved den nye spisestua for første gang. Kjempekoselig! Er noe annet enn å sitte med tallerkene oppi sofaen klistra forann tven.

 

Håper du har hatt en fin dag ♥

Alternativ behandling – Dyrt!

February 27, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Jeg liker alternativ behandling, og jeg liker at det kan hjelpe så mange mennesker.

Det jeg ikke skjønner derimot, er at denne alternative behandlingen skal jo hjelpe folk, så hvorfor setter de prisene SÅ sinnsykt høye, om de gjør det for andre sitt beste mener jeg. Jeg gikk inn på siden til Mats Uldal (kjent fra TvNorge, Følelser og fornuft – Tankefeltteknikker). Så sjekket jeg ut “Behandling – Produkter – Gjør det mulig pakken”, det var denne pakken han mente jeg burde ta i forhold til fødselsangsten min. Dette varer i 5 timer, og koster 5900kr. Er ikke dette veldig dyrt?

Fødselen må jeg jo igjennom uansett, men for meg så hadde det såklart letta meg litt om jeg slapp og være så redd som jeg er.
Nå gjelder jo ikke dette bare meg og fødselsangsten min.Og jeg brukte jo dette bare som ett eksempel, men alternativ behandling er dyrt. En healing time feks, ligger jo på rundt 500-800kr. Og ofte trenger du jo mer enn en time. Disse som driver med alternativ behandling også, har jo som regel gått igjennom en del med selvutvikling, og det er en lang prosess, men underveis så hjelper de jo også seg selv.

 

Det jeg ofte syntes hjelper, som jeg ikke alltid er like flink til. Er:

  • Høre på rolig/behagelig musikk, og tenke på gode ting.
  • Finne ut hva som plager deg, og tilgi dette. (Dette er jo som regel ikke gjort over natta, det kan jo være ting som henger igjen fra barndommen etc).
  • Affirmasjoner. Forslag: “Jeg er positiv” “Jeg føler meg trygg”.  Om det er det at du vil ned i vekt feks så ikke fokuser på at du er stor/feit.. men affirmer til deg selv “Jeg er slank”. Husk at dette også kan ta tid, det er jo ikke sånn at du ser du går ned femti kilo i det du står forann speilet ;)

 

 

Så, nå skal jeg begynne med noe, som jeg skal starte med i dag. Og det er at jeg skal gjøre noe godt, eller positivt for noen andre hver dag, og det kan være alt fra å lage en middag, til og gå bort å hjelpe noen ukjente på gata, eller bare noe helt enkelt som å gå ett kompliment til noen du syntes fortjener det.

Blir du med??

Fødselsangst..!

February 25, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

Aff.. Noen ganger, sånn som akkurat nå så kommer fødselsangsten og tar meg. Jeg kjenner jeg blir skikkelig svimmel. Du vet når du får kynnere, det føles sånn.. bare at det er i hele kroppen (inkludert hodet).

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er sånn at jeg heller vil ta keisersnitt, men da føler jeg at jeg “feiger ut”, + at jeg har lyst til å komme meg kjappest mulig etter fødselen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Og om jeg nevner det til noen så får jeg bare høre “Neida, detta går så bra så“, eller som legen min sa “Neida, du tåler jo litt smerte;)“. Vell, jeg prøver ikke å være morsom når jeg tar opp dette, jeg vil bare bli tatt seriøst. Nå er det ca 2 måneder igjen. Og jeg syntes ukene går veldig fort. Jeg blir helt dårlig av å tenke på det, og klarer ikke å se så veldig mye lenger frem enn det.

Folk har fobier og er redd for mye rart. Hos meg har det alltid hvert slanger, og fødsel.  Jeg vil ikke ha det sånn! Jeg har klart å jobbe med mye mentalt, men med dette blir jeg bare skjelven og svimmel.  Og når jeg først havner på sykehuset, da er jeg redd for å få en jordmor som er sur og gammel. Jeg trenger ei som respekterer meg, er ydmyk og kan gi meg forståelse.. affffff.. HJELP :( !

UKAS BLOGG! VOTE – VOTE – VOTE

February 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Her er de nominerte til Ukas Blogg. Bruk Pollen til venstre (i side margen), for å stemme på den du mener burde bli ukas blogg. Var ikke veldig lett å bare trekke ut fire stk. Om du ikke ble med denne gangen så kommer det jo flere uker ;)

Du kan stemme frem til søndagskveld kl 22.00 :)


Oda & Marie |                                   Web-Linn.no


Inspo By Marianne |                                                Annki

Lykke til ♥

Rosa negler!

February 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Så ble det rosa negler på meg i dag da, Gunn er så flink  ♥

Har kjøpt meg rosa gelè og glitter, som jeg kan bruke på modeller etterhvert :D

Bruker du å fikse negla dine? :)

Keramikk-Cupcakes!

February 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Aww. Jeg elsker sånne butikker hvor du ikke har en plan om noe du skal ha, men ender alltid opp med noe. I går gikk jeg innom Søstrene grenes, og nå har endte jeg opp med enda flere keramikk-cupcakes,

og hjerteformede chopsticks.

I dag skal jeg fikse negla mine, og godt er det, for nå har jeg veldig ettervekst. Lurer på om det blir noe form for rosa negler i dag asså, siden jeg har fått så dilla på rosa ♥

Liker du rosa?

VIL DU BLI UKAS BLOGG?

February 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Nå tenkte jeg og begynne med ukas blogg, som jeg ser veldig mange andre bloggere også har, men på denne måten kan jeg finne nye blogger jeg også liker. Ukas blogg vil bli plassert i sidemargen, Og den vil bli plassert der i en uke.

Så vil du bli ukas blogg?

 

 

Jeg er forresten påmeldt til å bli ukas blogg hos Lunaanette.com, du må gjerne stemme på meg i margen til høyre på siden hennes. Tusen takk :*

Denne dagen vil jeg slenge ett hjerte pååÅ!

February 24, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag har hvert en fin dag! Jeg våknet og hadde mindre vondt i symfysebenet enn jeg har hatt på lenge. Så sjekket jeg kontoen, og jeg hadde fått penger, heerlig! Så jeg og Marcus dro en liten tur på Nordby, for og handle mat osv. På vei uti bilen så sjekket jeg jo posten, og det var ikke fult så kjedelig å sjekke posten heller. Jeg hadde nemlig fått postkort fra Nina Dorthea fra fotoblekka.net, Tusen takk ♥

Sjekk så eksotisk ♥ Jeg vil også til Hawaiii!

 

Det stopper ikke der, Katarina hadde sendt meg noen cder, som kan hjelpe meg å heale meg. Prøver å forberede meg mentalt til fødselen.

Søte snille Katarina, tusen takk ♥

 

Og det stopper ikke der heller..

Dette kjede er på en måte magisk ♥ Produktbeskrivelse:

Inne i smykket finnes en liten xylofon. der en liten ball danser rundt og gir en svak lyd når kvinnen beveger seg. Ved å bære smykket langt ned på magen kan barnet høre lyden.

Fra ca uke 20 i graviditeten kan barnet høre og kjenne igjen lyden. Og den magiske. beroligende lyden roer barnet under graviditeten. Etter fødselen kan barnet kjenne igjen lyden det hørte i magen.

 

Håper dagen din har hvert fin