Archive for March, 2011

Smoothiee! + teaser på den nye låta til Therese :D

March 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Nå prøvde jeg meg på en ny smoothie. Og denne ble så god, så jeg skriver opp oppskriften her, så har jeg den til senere. + at du kan jo prøve den ut om du vil ;)


(Bildet er fra weheartit.com)

1 banan
frossene jordbær
Mango yoghurt (yoplait dobbel 0*)
litt appelsin juice

Nå skal jeg se på Norske Talenter. Og jeg håper jeg får ett glimt av Therese, selvom hun var sjuk den dagen og fikk ikke vist hva hun klarer. Hun kommer faktisk ut med en ny låt på mandag :D Da må alle kjøøpe :D

 

Smooth smooth smooth!

March 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Livet er faktisk herlig (selv med bekkenløsning) når du kan sitte i sola og nyte en smoothie. Enkelt og lage er det også, oppi denne har jeg

1 banan
Frossene bringebær
Appelsinjuice
Vanilje yoghurt

Før i dag var jeg på butikken. Så jeg og Disney gikk ned på Kiwi. Vi prøvde å handle “beskjedent”. I den forstand at jeg skulle prøve og ikke handle så mye. Det endte opp med 2 bæreposer. Og det ble faktisk veldig tungt. Så der tuslet jeg ut fra Kiwi da, og skulle gå hjem. Er jo ikke lange biten så jeg tenkte “er hjemme snart, er hjemme snart, er hjemme snart”. Og plutselig ser jeg Marcus som var nede og skulle tømme pappen, og jeg må si at han var som en helt ridende på en hvit hest. Han kunne bære posene mine :D !! Lykkerus.

Så kom jeg hjem, og lagde meg smoothien. Så plutselig kommer broren til Marcus på besøk, uten og si i fra. GREAT!!! Leiligheten så jo ikke ut, og det så ut som det var et asylmottak for hybelkaniner her. Tusen takk!!! Så jeg begynte og rydde/vaske litt da. Og plutselig klarer jeg ikke gå..
Sånn er det og ha bekkenløsning. Noen ganger spretter jeg opp fra sofaen. Andre ganger gjør det så vondt at jeg må bruke krykker. Aff.. Gleder meg til jenta kommer nå ja.. 1 måned igjen ca :) til den første termindatoen i hvertfall.

 

Innkjøp av hagemøbler!

March 24, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Det er lenge siden jeg har gjort så mye på en dag som i dag. Og det føles utrolig herlig. Først i dag var jeg hos legen. Og deretter hos fysioterapauten. Føltes godt med behandling i dag. 2 ganger på en uke :O Følte meg nesten litt bortskjemt!

Så kom jeg hjem. Og da surfet jeg nettet rundt for veranda møbler.. Og jeg fant, jeg fant :D Det blir jo som ett ekstra rom fremover, og da er det jo greit med noe å sitte på.

Så jeg og June dro på Jysk. Der hadde de faktisk ett veldig bra utvalg. Skal si de har kommet seg! Kjøpte også puter til stolene/benken, og bare putene kostet 1200kr :O. Etter det så fartet vi rundt og kjøpte lykter og andre lysting. Herlig! Så hadde vi en liten date i sola utenfor Mc donald’s og spiste McFlurry :)
Jeg setter pris på hver snøflekk som forsvinner <3

Det er VÅR :D !!!

Statusrapport uke 36!

March 24, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

- Termin: 27 April 2011
- På vei: 35+3
- Igjen til termin: 4+4
- Kjønn: Jente
- Utålmodig: ja, men mest pga bekkenløsninga :) Lei av og ikke være “normal”.
- Aktivitet innenifra: Sparker som bare det, spesielt når jeg sitter / ligger
- Søvnmønster: Ikke som jeg er helt kjent med :P
- Bestemt navn: Tror det
- Vektøkning: ca 21 kg
- Vann i kroppen: Opp og ned! Her om dagen fikk jeg ikke på meg skoa *yeey*
- Barnerom: Ja, det begynner og bli klart :D
- Utstyr: Har seng, barnevogn, og stellebord. + masse klær (spesielt bodyer/ pysjamaser).
- Mangler av utstyr: Har laga en egen liste her!
- Strekkmerker: Nei *bank i bordet*
- Melk i brystene: Nei
- Om fødselen: Har fødselsangst, så prøver å roe meg selv ned. Vet jeg skal ha med musikk når jeg skal føde i hvertfall, om det ikke blir keisersnitt. Noen som vil dele sine erfaringer med meg?
- Plager: Bekkenløsning, ryggsmerter også inni mellom har jeg vondt i ledda mine (det er når jeg har mye vann i kroppen)
- Oppegående: Tja. Blir deprimert av at bekkenløsninga gjør meg så handikappet.
- Sulten: Appetitten har roet seg.
- Matkikk: Akkurat nå er det ikke noe spesielt, men har hatt kikk på frossene blåbær, vann med sitron i.
- Tungt: Ja, men det sier vell seg selv når man går å bærer på over 20 kilo ekstra.
- Neste kontroll: Time hos jordmor+lege 31 Mars pga fødselsangsten. Svangerskapskontroll hos legen 5 April.
- Hodet ned: Ja
- Hodet festet: Det tror jeg ikke?
- Kynnere: Ja
- Høygravid: Ja :)
- Sykehusbaggen: Ikke begynt på enda, men har skrivi en liste.

 

Omvisningen på sykehuset i går gikk forresten kjempebra. Vi møtte ei anna jordmor denne gangen. Og hun var flink og dyktig. Og hørte på hva jeg hadde og si uten og “dømme” meg eller fortelle meg om hva som var riktig eller galt. Så da finnes det håp alikevel. Jeg var litt letta da jeg gikk ut av sykehuset. Nå er det i hvertfall ikke like skummelt og gå inn på sykehuset. Om en ukes tid så skal vi til samtale med jordmor+lege, for hva som kommer til å skje angående fødsel.

Omvisning på sykehuset i kveld..

March 23, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I kveld, klokken halv syv så skal jeg på omvisning på sykehuset. Og jeg har begynt å grue meg. Etter jeg var i samtale med jordmor på torsdag så har alt blitt mye værre. Nå gruer jeg meg til å tråkke inn på sykehuset. Og jeg er redd for å møte på hun jordmoren. Hva har skjedd med meg?
Jeg fortalte kanskje ikke om samtalen på torsdag. Så kan jo fortelle litt nå.

Jeg var i samtale med jordmor på sykehuset på torsdag fordi jeg har så fødselsangst. Og ting ble bare mye værre. Skulle tro de fikk provisjon for hver vaginale fødsler de får. Jeg stakk av mitt under samtalen. Og når jeg kom hjem så gråt jeg i 12 timer. TOLV TIMER ja! Jeg som håpet på at jeg kom til å gå glad og fornøyd ut av sykehuset, men sånn er det ikke. Etter den torsdagen har jeg bare hvert kjempesliten. Har nesten ikke noe energi i det hele tatt. Dagen etter lå det ett brev i postkassa om at jeg skal til samtale med jordmor og lege i slutten av måneden. Og jeg gruer meg! Trodde ikke dette kom til og bli så ille. Så jeg anbefaler alle med fødselsangst om og begynne å “forberede” seg til sinns tidlig i svangerskapet. Hos meg har de sagt at “vi tar dette når du nærmer deg slutten, for da er du så lei alikevel at du kommer ikke til og tenke sånn over det”. GUESS WHAT. Jeg er DRITT LEI, og jeg tenker på det hele tiden. En av tingene jeg har angst for er å møte på en jordmor som hun jeg møtte på. Skulle tro hun hadde blitt mobba hele livet sitt, og skulle slå seg løs på meg! Er i hvertfall veldig vanskelig å prate om sin innerste frykt når hun prater til meg som at jeg er en idiot!

 

Gidder du å stemme på meg?

March 22, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Ja, jeg kjeder meg veldig om dagen. Og du hadde gjort meg VELDIG glad om du gadd og stemme på meg i denne konkurransen.

Jeg gjorde ett forsøk på å tegne en giraff ;D

Kan jeg regne med din stemme?:)

What are words..

March 21, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Jeg har sett mange som har postet denne sangen for tiden, men jeg har latt være og sette den på, vet ikke hvorfor egentlig? I hvertfall.. Nå har jeg hørt på den, og jeg fikk med meg historien hans med det samme. Så jeg sippet meg igjennom denne sangen.

Chris Medina har hvert sammen med kjæresten sin i 8 år. For to år siden forlovet de seg. Ikke lenge etter at de forlovet seg så var kjæresten hans med i en ulykke. Og etter ulykken sitter hun i rullestol og hun kan verken gå eller snakke. De er fortsatt forlovet, og han vil fortsatt gifte seg med henne. Helt utrolig rørende. Dette er hva jeg vil si er ekte kjærlighet.

Hva om dette hadde skjedd deg? Vet du hvem som hadde hvert igjen rundt deg da? Familie? venner? kjæreste?

Jeg husker jeg møtte ei jente som satt i rullestol, etter og ha hvert med i en ulykke. (Hun her er ikke fra Norge). Hun fortalte meg det at etter at hun var med i den ulykken så ville ikke foreldra hennes ha noe med hun og gjøre. Så hun hadde ikke sett foreldrene etter det. Er ikke det bare helt utrolig trist? De du trenger så sårt etter noe så forferdelig.

 

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE!

March 20, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag har jeg hvert aktiv. Jeg, Disney og bursdagsbarnet Marcus har gått en liten tur (les: Lang tur om du har bekkenløsning). Også har jeg hvert på besøk hos mamma, og en kjapp tur innom min svigermor. Kjæresten min har bursdag i dag, så GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN ELSKLING! Nå er han 25 år gammel :) .

Gaven fra meg var en tur til Tyrkia, Alanya. En uke i slutten av August. Meg, Carl Marcus og Baby Dahl Rabben, gleder meg :D . Er jo en stund til, men tenkte det var greit at babyen fikk vokse litt før vi drar sydover.

,

Elsker deg kjære :*

20.mar.2011

March 20, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Føler det nesten er litt feil og kalle bloggen min for Leyla nå under svangerskapet, og det er vell kanskje også derfor en av grunnene til at jeg skiftet bloggadresse før jul (?). Jeg er virkelig ikke meg selv om dagen, så det og skrive om “Leyla” blir på en måte helt feil. Det er akkurat som om jeg har blitt satt på en prøve, at jeg skal igjennom en god del før jeg får holde prinsessa mi i armene. Jeg kjenner jeg begynner og bli ordentlig lei av å gå gravid nå, men det er nok mye av det at jeg fikk en bekkenløsning såpass tidlig som gjorde at jeg ble veldig handikappet. Krykkene står klare i gangen, om jeg trenger de, men nå er jeg ikke veldig mye ute om dagen fordi jeg er så sliten, + at jeg får vondt av å gå for lenge.

I går gikk jeg ned til butikken *yeey* (det tar sånn ca 20 minutter tilsammen, og da har du også rukket og handle varene du skal ha og kommet deg hjem igjen, + at du går i det tempoet du trenger, les=ikke langt).

Nå har det også begynt og bli ekstra tungt. Så det føles ut som noen har slått en knyttneve opp i symfysa i det du går bortover.

 

Kicking baby!

March 19, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Dette filmet jeg med telefonen for 5 dager siden :) . Syns ikke at hun sparker/beveger på seg før sånn ca 0:14 i videon :)

 

Ellers i dag har jeg bare kjedet meg. Trenger og finne en ny hobby. Forslag? Noen som har noen filmforslag også? Gjerne romantisk komedie/komedie eller noe jentefilm ;D. Eller om du har en serie å anbefale?

 

Ha en fin kveld videre ♥