Archive for April, 2011

veeeeeeeenter..

April 30, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

Vi venter fortsatt vi. Kvart over ni til morran i dag kom de og sa at det var vår tur klokka ti. Du kan tro jeg ble lykkelig. Så da ble jeg trilla opp på opperasjonsrommet. Marcus fikk på seg legefrakken sin, babysenga sto klar, og alt var klart. Plutselig fikk de en telefon ang hastekeisersnitt, så da var det bare å trille ut igjen. Og ned tilbake på rommet. Så måtte vi ligge og vente der til vi fikk beskjed om noe annet. Det var kjedelig det.

Klokken halv tolv kom de inn igjen, og sa at de venter en ny akutt greie klokka tolv, og at den operasjonen tar nok ett par timer. Etter det er jeg prioritert, med mindre det er enda en akutt ting. Dette er jo Drammen, og det er jo en del som bor her, så sjangsen for at det kommer noen rett etter den operasjonen er jo stor. Hvis det gjør det så får vi lov til å dra hjem, og da setter de opp en ny time til oss mandag / eller tirsdag. Er i hvertfall bedre og være hjemme å vente.

Nå er jeg veldig utålmodig, det og ikke vite er ikke noe allright, men nå skal vi i hvertfall maks være her i 2-3 timer til, med mindre det blir oss som skal til pers.

Koselig at så mange følger med på bloggen min nå, jeg håper at jeg har blitt mamma neste gang jeg oppdaterer ♥ Lurer på om det blir April eller Mai baby! Det siste døgnet har føltes like lenge som hele svangerskapet!

♥Ha en fin dag ♥

ikke vår tur enda..

April 29, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

Jeg har ikke blitt mamma enda, desverre :( .Vi kom på sykehuset klokken 11 i dag, og jeg måtte skifte til sykehus-skjorta. Også satte de inn intravenøst og kateter. Sist nevnte var ikke veldig godt, men de satte inn sånn bedøvelses gelê først, så det hjalp i hvertfall. Først ble vi liggende å vente, i håp om at det skulle bli før klokken 14.

Men klokken ble 14, og det var fortsatt ikke vår tur. De sa da at det kunne hende det ikke ble  før etter halv fire, men de håpet jo på at det ble før. Så fikk vi vite at det var ei som dreiv og føda tvillinger, så de måtte stå klare til og ta keisersnitt på hun, i tilfelle hun skulle trenge det. Så begynte jeg og bli kjempetørst. Og da mener jeg TØRST, jeg pleier og drikke ganske mye veske daglig, så det føltes ut som at jeg hadde sahara i munnen, men fikk jeg lov til å drikke noe veske? Nei.      Anyways. Tvillingdama ble ferdig, og vi begynte og ane ett lite håp om at det straks skulle bli vår tur.

Ca halv åtte fikk vi vite at de skulle prøve å få tatt keisersnittet på oss innen klokken ti, så sant det ikke kom noe livsviktig i veien. Klokken ti på halv ni fikk vi vite at det ikke ble vår tur i kveld, så at det forhåpentligvis skulle bli oss i morgen.
Da fikk jeg i det minste lov til og spise/drikke. Og faste i ett døgn er ikke så lett når man er gravid. Nå har jeg straks drikki 2 og en halv liter, også fått spist litt. Marcus dro hjem og henta laptopen og kjøpte mat og drikke til oss. Marcus blir her med meg i natt, og godt er det for jeg kjente jeg ble skikkelig deprimert på den turen han var hjemme og jeg lå her alene.

Ja, de tokk forresten ut kateteret etter vi fikk vite at det ikke ble vår tur i dag, og DET gjorde vondt det. Og det svir sånn når jeg går på do. Det i tillegg til urinveisinnfeksjon er ikke noe godt :( .

Håper det blir vår tur i morgen.

Og jeg savner forresten Disney jenta mi ♥

Tusen takk for alle lykkeønskninger vi har fått på facebook, meldinger og bloggen. Koselig ♥

Se så romantisk vi skal ha det da:

 

Haha!

God natt♥

I morgen er jeg mamma..

April 28, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

I morgen skjer det! I morgen kommer du lille prinsessa mi! Da skal jeg endelig få møte deg♥ Har så masse tanker og følelser på en gang, men det er jo kanskje ikke så rart. I og med at jeg skal møte ei som kommer til og forandre livet mitt. Er så spent på hvordan hun ser ut. Lys? Mørk? Ligner hun på meg? Marcus? Begge? You name it.

I går kveld så sklei jeg i dusjen. Jeg tryna ikke, men jeg ble nok anspent eller noe. Så bekkenet fucket seg helt igjen. Så jeg ga opp og sove i natt også.. Så sto jeg opp i fem-seks tiden. etter og ha fått rundt 3-4 timers søvn. Var ordentlig med smerter ja, men hell i uhell, når først det skulle bli sånn igjen så er det jo greit at det er så nærme fødsel.

Forberdelsestimen på sykehuset i dag gikk forresten veldig bra, det tok bare litt tid. Var der i 3 timer ca, men da fikk de tatt de prøvene de skulle ta, og gitt meg den informasjonen de skulle. Legen der syns det var helt riktig at jeg skal ta keisersnitt, med tanke på bekkenløsinga. Hun hadde samme typp bekkenløsing for meg, og hun hadde vaginal fødsel, som gjorde at alt ble værre, og hun var senge liggende i over en måned etterpå. Mannen hennes måtte dusje og ta vare på hun, fordi hun bare lå rett ut. Med tanke på den kraftige bekkenløsinga jeg har hatt i svangerskapet så kan det hende jeg må trene fra 12-15 timer i uka til høsten av, for å bygge meg opp igjen, var ikke sikkert da.. men hun ville at jeg skulle være forberet på det. Hun sa også det at det var godt at jeg var så ung, for da går det mye kjappere og bygge meg opp igjen. Bare veldig viktig at jeg gjør det :)

Unnur, ei venninne av meg fikk bebis i dag. Så gratulerer så mye♥ Da blir det bare en dag mellom prinsessene våre. Bra timing :)

♥ God natt til dere. Er spent på om jeg får sove i natt ;)

27.apr.2011

April 27, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Først og fremst: Tusen takk for alle bursdagshilsninger, det var veldig hyggelig :)

Herlig med sånne solfylte vårdager. Jeg og Marcus spiste en deilig frokost /lunsj på verandaen i dag før han dro på jobb. Og den frokosten bestod av rundstykker, kyllingvinger, sjokolademelk og jordbær. Herlig! Jeg kom på i går at man ikke kan spise jordbær når man ammer (ikke alle kan det i hvertfall).. Så i går spiste jeg en kurv (all by myself) også har jeg spist jordbær i dag. Haha.. Akkurat som at jeg må spise meg mett på det før amme-tiden begynner :P

Nå er det virkelig ikke lenge igjen. 2 dager. Har så masse forskjellige blanda følelser for tiden, og det er vell helt normalt. Håper alt er bra med lille jenta i hvertfall!
I morgen tidlig skal jeg på sånn forberedelsestime på sykehuset, og da får vi vite klokkeslettet og sånt for når vi skal være der på fredag. Kommer nok ikke til og fortelle klokkeslettet til noen andre enn familie, sånn at vi kan gi beskjed til de før vi publiserer dette for resten av verden :)

Ellers er denna kroppen veldig sliten nå, så skal bli godt og kunne ta steget videre, og ikke minst bli litt lettere :) .

Ja, forresten. I dag er 3D ultralydterminen ;D

Håper du får en fantastisk fin dag!

 

BURSDAGSBARN!!

April 26, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag fyller jeg 24 år :D Håper på at bebisen kommer i dag ;D Eller så er er det jo maks 3 dager igjen :)

Håper dagen din blir strålende!!

Første termin..

April 25, 2011  |  Graviditet  |  No Comments  |  Share

I dag var første termin datoen jeg hadde. Altså mensterminen, men det kom ikke noe bebis i dag. Formen i dag har ikke hvert helt på topp, så håper jeg ikke begynner og bli sjuk nå.

I morgen har jeg bursdag, og hva er det en høygravid ønsker seg? JO, bebis :P . Så hadde hvert koselig om hun kom ut så kunne vi delt dagen min sammen :D

♥4 dager igjen♥

Stua vår (/) Sommer. Farger. Sol.

April 24, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Therese etterlyste noen bilder av leiligheten, siden hun bor i Bergen og fortsatt ikke har besøkt meg etter at jeg flytta inn her i Januar ;)

I forige uke (tror jeg det var), så skrev jeg jo at jeg trengte litt farger og harmoni. Og det ble masse farger. Så nå føler jeg sommerstemning inne i stua også. Dessuten ble det godkjent av samboeren, uten at han trodde at jeg var helt gærn. HAHa!

 Ble litt lei av at halve Norge kun går for hvitt/wood/ natur’ish om dagen. Så da prøvde jeg noe helt annet.

♥ Håper dagen din blir fylt med sol og glede. 5 dager til prinsessa våres kommer ♥

Good morning’s!

April 23, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Nå sitter jeg her. LYS våken! I det siste har jeg våkna midt på natta, og liggi våken i ett par-tre timer. Kjempekjedelig. Ligge der og stirre inn i veggene jeg egentlig har lyst til å pusse opp. Nå våkna jeg for en time siden. Så da tenkte jeg nå at jeg likeså godt kunne stå opp.
Jeg startet med å veie meg. Hvorfor gjør jeg det mot meg selv egentlig? Tenk, nå har jeg gått opp halvparten av det jeg vanligvis veier, haha. Er ikke det utrolig? Det er mer enn en brødskive for å si det sånn. Nå de siste dagene så virker det som at vekta stiger hver dag. Virker blir sikkert feil ord og bruke, for det er jo ikke akkurat sånn at jeg blingser med talla. Jeg skal fortelle dere hvor mye jeg veier når jeg er tilbake på min normale vekt igjen, for dette er bare pining. Kommer til og bli gøy og gå ned da, når det er så masse ekstra kilo og ikke bare pynte kilo, da går det jo fort ;D

Klokken 11 i dag skal jeg på svangerskapskontroll på sykehuset. Og jeg kunne belage meg på mye venting *YeeY*. Sykehus er jo favoritt plassen min ^^. Dette blir vell en av de siste kontrollene. For nå er det maks 6 dager til jeg får se jenta mi♥


//weheartit.com

Jeg er ikke veldig flink til å svare på kommentarer om dagen, for heller gjøre det inni mellom. Har prøvd og legge facebook og dataen litt vekk, for nå har jeg sitti inne og nerda hele vinteren. Er jo ikke helt sunt i lengden :)

♥ Håper du får en fin dag ♥

Jeg kan gå igjen :D

April 21, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share


Litt skeiv da eller? Tror lille jenta er ei stor jente jeg. Det påpeker legen hver gang også. Hun sier at hun tror bebisen kommer til å bli lang “sånn som mammaen sin”, men jeg er faktisk ikke så høy som mange tror. Jeg er bare 1.67cm. Så hvis bebisen ikke er lang så er hun nok en tjukkebollis :D Om ikke hun er begge deler, hihi!

De siste dagene (siden tirsdag), så klarer jeg og gå mye bedre igjen, og har ikke så vondt når jeg går. Og det føles herlig. Kunne det ikke hvert sånn når jeg var i uke 20 også, da hadde det plutselig hvert greit og gå gravid. Tror hode har festa seg, og at det er det som gjør at det blir lettere.

I dag er det 21 April, så det betyr at bebisen blir tyr uansett, akkurat sånn som meg :D Stakkars Marcus som må leve med to stae jenter, haha ;D Mamma har hele tiden trodd at bebisen kommer 21 April, så det blir spennende og se hva denne dagen bringer. Marcus syns jeg ligna mer på meg selv i dag også, og Disney klenger som bare det, så kan jo være at noe er i ferd med og skje, nå er det i hvertfall maks 8 dager igjen. Tenk på det!! Da er jeg mamma. Håper jeg blir en fin mamma, skal gjøre alt jeg kan for og bli det i hvertfall. For hjerte mitt er så fylt av kjærlighet, så jeg har så mye å gi♥

I går fikk jeg pakke i posten. Eller vi blir vell mer riktig og si. For vi fikk så mye fint til bebisen fra Therese, men tenkte og lage ett eget innlegg om gaver og sånt når den tid kommer.

♥Håper du får en fin dag ♥

Svangerskapskontroll!

April 19, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag var jeg på svangerskapskontroll hos legen. Blodtrykket mitt har blitt ganske så høyt i forhold til hva jeg pleier å ligge på, også har jeg har blitt kjempehoven. Det startet med og bli ordentlig hovent i helga, også har det ikke blitt noe bedre. Jeg mener det når jeg sier jeg er hoven, jeg ser ut som oldemor gjorde da hun sang på siste vers, slenger med ett bilde, så skjønner du hva jeg snakker om:

Så på søndag så ringte jeg ned til føden (som jeg har fått beskjed om av legen og gjøre om det er noe). Og da var det ei ganske så frekk jordmor som svarte på telefonen. Så legen skjønte jo det at jeg ikke kommer til å ringe ned ditt igjen om jeg føler at det kanskje er noe. Så hun ringte ned, og fortalte om hendelsen, + at hun satte opp time til meg der. Så jeg skal på kontroll der til lørdag, siden hun syntes det ble for lenge og vente til over påske. 

Nå om dagen går jeg kun i joggebukse, og noen sko som ligner på croks, så jeg ser ut som den campingdroninga, men jeg får ikke på meg noe annet, så sånn må det nesten bare bli. Nå er det max 10 dager til jenta mi kommer, så det er i hvertfall godt å vite. Plutselig er hun her :)

I dag klarte jeg faktisk og gå mye bedre, så nå tror jeg hode har festa seg. Legen syns jeg smilte sånn, og det var jo bra ;) Blitt flinkere til og sette pris på små ting :)  


10 dager igjen