Archive for May, 2011

De første dagene hjemme..

May 27, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Her er noen tips fra meg til alle som venter på fødsel, for så å ta med lille nurket hjem..

Det er mange som sa til meg at det ikke var nødvendig og ha alle tingene klare når babyen kommer, og at man kan ta det derifra når man kommer hjem. Jeg hadde de fleste ting klare, noe jeg var veldig glad for når jeg kom hjem.. for da hadde jeg ikke så lyst til å dra ut. Jeg ville bare ligge å se på bebisen min, og jeg lå å så på hun hele tiden. Jeg var også veldig trøtt etter og ha hvert på barsel, for jeg fikk ikke sove noe særlig der.

Det kan også bli mye venting på sykehuset/barsel, og det er jo greit og ha noe å gjøre når babyen sover. Så det er faktisk ikke så dumt å ta med seg laptopen, om man har en.

Noe av det jeg syntes var det vondeste var bløende nippler, og melkespreng. Melkesprengen satte ikke i gang før jeg kom hjem, men nipplene

For en fiiin dag dette har hvert!

May 25, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Denne dagen har hvert så fin♥

Først møtte vi Vigdis og Isak kl 12 i byen. Så gikk vi litt rundt og shoppa. Trenger litt nye klær i garderoben. Enten er klæra jeg har for store eller for små. Kommer fortsatt ikke inn i strl 36, men jeg er fornøyd, for vekta er i hvertfall på riktig vei :)

Sånn i 14-15 tiden dro Vigdis og Isak hjem, så da gikk jeg og Natalie innom Gerd Martinsen, kjøpte en solskjerm til vogna, også en babybjörn. Tror den Babybjörnen kan bli kjekk fremover ;) Se så fin:


Deretter gikk turen videre til Gulskogen. Hilsa på Hairshop jentene, og shoppet videre :) Jeg fant meg blant annet ett par sko, øredobber, også fornyet jeg makeupen.

I morgen tidlig skal vi på kontroll på Helsestasjonen, og litt senere på dagen skal jeg farge håret hos Ragnhild på hairshop :D

Håper du har hatt en fin dag :)

Jeg vant..

May 24, 2011  |  Konkurranse  |  No Comments  |  Share

Husker dere Libero konkurransen jeg var med i? Vell jeg vant ikke 1 plassen, men jeg fikk i hvertfall en plass, og vant 3 måneders gratis forbruk av bleier. Så i dag kom det 3 kolli, med 16 pakker bleier til lille snuppa mi på døra. Skal si det kommer godt med ja. Så tusen takk til alle som stemte på meg i konkurransen!

Nå er vi tilbake..

May 24, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Så slutta jeg å blogge når det plutselig ble noe å blogge om! Jeg trengte en liten pause, men nå er jeg tilbake igjen.. Mer eller mindre! Så en liten update siden sist: 

Torsdag 19 Mai så var helsesøster her. Så veide hun Natalie, og da veide hun 3760 gram, det vil si at hun har har  lagt på seg ca 250 gram i uka. Flink jente det. Kanskje det er fløte jeg har i puppene mine? :P

Disney har jo hvert så sjalu etter at Natalie kom, så helsesøster måtte gi henne masse oppmerksomhet også, haha.

Nå som svangerskapet er over så må jeg jo ha noe annet å blogge om. Feks Baby Outfits ;D Noen andre forslag?Får så lyst til å danse når jeg hører denne:  

Stjernehimmel!

May 15, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  ShareHar du sett noe så vakkert?

Jeg kom over dette bilde på vg.no i går, og syntes det var utrolig fint. Så jeg begynte å google “Nick Risinger“, som er fotografen. Så kom jeg over denne siden, hvor du kan zoome in på stjernene. Fasinerende!

Så er jeg ikke veldig god til å kommentere blogger om dagen, så jeg legger likeså godt ut en link til en av bloggene jeg pleier og ta turen innom. Og det er “I have dreams..” Hun kommer alltid med postitive, lange, gode kommentarer til meg, og jeg syntes det er så koselig å se når hun har kommentert bloggen min

Håper alle får en kjempefin dag. Skal blogge litt mer utfyllende senere :) Og i dag blir det nye negler på meg :D

Spørsmål og svar

May 12, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

Beate stilte meg en del spørsmål, så da tenkte jeg å lage ett eget innlegg med svar. Er veldig koselig med spørsmål forresten, er jo kanskje en av grunnene til at jeg blogger, og ikke skriver en dagbok for hånd :)

 • Kanskje du vil fortelle litt om hvordan det er etter fødselen med keisersnitt. Er det mye du må passe på? Er det ting du ikke kan gjøre pga operasjonen, eller går det like fint som om du skulle ha født på vanlig måte? Har du noe vondt?

  -Jeg føler meg i kjempetopp form, og har mer energi nå enn før fødsel. Jeg har ikke noe vondt i såret, og jeg merker det ikke om jeg prøver og kjenne etter engang. Det eneste jeg kjente etterpå var de første dagene når jeg måtte nyse, men så lærte jeg meg at om jeg holdt på såret når jeg nøys så gikk det bra, hehe. Det du får beskjed om å passe på er at du ikke skal løfte for tungt, du skal helst bare bære babyen din.  Jeg var jo forberedt på at jeg ikke kunne bøye meg, men jeg kjenner ikke noe når jeg bøyer meg heller. De har sydd på innsiden, så er ikke noen sting eller noe som må tas. dagen etter opperasjonen så var jeg ikke noe rød eller blå der, så jeg ble positivt overaska.
  De sa på sykehuset også at jeg var i utrolig god form etter opperasjonen så derfor dro jeg hjem tidlig på tirsdagen (3 mai) (fødselen var lørdag 30 April), så jeg var hjemme like tidlig som om jeg skulle føda vaginalt.

  Det som var vondt derimot, det var melkespreng og blødende nippler. Jeg kan forstå folk som gir opp amminga da, men jeg beit sammen tenna, og var sta mot meg selv, for jeg SKULLE amme. Lille snuppa mi sugde riktig, og ammeteknikken var på plass, men enkelte barn suger hardt rett og slett, og brystvortene trengte å bli litt herda. Når melkesprengen kom i tillegg så visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så jeg sendte besteforeldra mine avgårde med bankkortet for å kjøpe brystpumpe, og da følte jeg meg saved. Følte meg som en ku der jeg satt å pumpa i sofaen, men gud så deilig det var.
  Nå har vi fått ammingen på plass, og det er deilig og komme i litt rutiner :)

 • Hvordan er det å ha et barn i huset?
  Det er mye kos og ikke minst klesvask ;)

 • Føler du at du er forandret på noe måte?

  Jeg føler meg veldig heldig. Jeg går rundt med en spesiell følelse om dagen. Da jeg kom hjem fra sykehuset så kjente jeg meg nesten ikke igjen hjemme. Var som at jeg ikke hadde hvert her før på en måte. Noe av det “henger” fortsatt over meg, i den forstand at når jeg ser en ting så ser jeg på en måte på det som at jeg ikke har sett det før.

  Jeg hadde også ett veldig tøft svangerskap, så har begynt og sette pris på at jeg kan gå. Dessuten har jeg gått ned 7 kilo etter at jeg kom hjem fra sykehuset, så du kan jo tenke deg hvor mye vann jeg hadde i kroppen, så jeg setter pris på bare det og kunne sette beina i kryss uten og anstrenge meg.

  Så har jeg blitt nyforelska i kjæresten min igjen. Er ikke det herlig? Nå har vi hvert sammen i litt over ett år, hvert igjennom ett tøft svangerskap sammen, kjøpt leilighet sammen,  fått verdens herligste datter og har den søteste chihuahuaen som finnes. Så jeg ser på han og tenker “Tusen takk for alt du har gitt meg”. Jeg vet ikke om han vet det selv en gang.. men det er jo ikke alt man trenger og fortelle, noen ganger holder det med å føle det også :)

 • Er det mye mas fra folk rundt deg?

  De første dagene da jeg kom hjem fra sykehuset så satte jeg telefonen på lydløs. Jeg var veldig sliten, og hadde nesten ikke fått sovi noe på barsel, så jeg syns det var utrolig godt og komme hjem. Var veldig mange som ringte meg da, men da satte jeg telefonen på lydløs. Jeg trengte og bare kunne slappe av, og se på prinsessa mi. Jeg fikk ikke sett meg mett, og var utrolig fasinert over at jeg kunne lage noe så vakkert. Så når jeg ikke sov så tittet jeg på hun. Jeg følte meg heller ikke egoistisk heller, det øyeblikket har jeg ventet på i ni måneder, nå var det min/vår tur til å nyte det, så kunne heller andre folk se hun senere :)

 


Se så søt jeg er når jeg sover


Dagen bare forsvant!

May 10, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag er Natalie Jeanne 10 dager gammel, og i dag datt navelstumpen av :)

Dagen i dag tror jeg at jeg bare skal benytte til og rydde/vaske, og slappe av litt, det er det jeg har gjort hittil i hvertfall, også skal jeg ha litt selvpleie, så akkurat nå sitter jeg med silvershampoo i luggen, i håp om at den skal bli grå/hvit snart. Jeg har forresten savna kjæresten min utrolig mye i dag som er på jobb :P Gleder meg til han kommer hjem i kveld :)

Lille jenta mi er forresten kjempesnill. i går ammet jeg hun i tolv tiden, så sov hun til 5-6 i natt, så ammet jeg hun igjen så sov hun til rund klokken 9. Så snill atte.

Se dette bilde Marcus tok her om dagen, da han matet fuglen i vinduskarmen.. Syns det var tøft :D


Natalie Jeanne 6 dager gammel


 

Her kommer jeg i sommerstemning kjenner jeg, enjoy:

Endelig fiksa på sveisen..

May 9, 2011  |  Hår  |  No Comments  |  Share

Denne dagen har hvert fin :) Natalie, Tina og jeg var på gulskogen senteret i sta, og jeg hadde frisørtime hos Ragnhild. Så da fikk jeg farget og klippet håret, + kur og massasje. Noe alle bør være flinke til og unne seg. Jeg hadde ikke hvert hos frisøren på 3 måneder = KRISE!! Så skal si deg det var ekstra godt og få gjort noe med håret :)

Tina passet Natalie så lenge, så de tok noen trilleturer rundt på senteret. Natalie var vist veldig snill også, jenta til mammaen sin det :) ! Nå er vi på besøk hos min mamma, eller Natalie sin mormor om du vil :) Her tenkte vi og bli til Marcus er ferdig på jobben. Jeg klippa forresten Marcus i dag også, men glemte å ta bilde av han før han dro på jobb, så får knipse ett senere ;)

Vi er forresten i avisa i dag. Kjempefint bilde av mine bedre halvdeler, men meg uten sminke, nettopp hvert igjennom ett keisersnitt, svett i panna og masse vann i kroppen.. jeg er så vakker :D haha!

 

 

fin vektøkning!

May 7, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I går var jeg og Natalie på sykehuset for å veie hun, hun veide 3205 gram, som er kjempebra. Hun veide jo 2960 på tirsdag, så hun har hatt en fin vektøkning på de 3 dagene. Godt jenta mi får nok mat! Far, eller Natalies oldefar kjørte oss ned, Disney var såklart med i bilen :) Disney er så sjalu om dagen stakkar, så vi prøver å gi hun masse oppmerksomhet.


her har vi oldeforeldrene til Natalie og Disney ;) (mine besteforeldre). Dette bilde ble tatt for tre dager siden, første gang de møtte lille Natalie.

Navnevalg

May 6, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  ShareNavnet lille snuppa vår får blir Natalie Jeanne. Natalie fordi vi syntes det var kjempefint, og det var ett navn begge likte. Jeanne er etter bestemoren til Marcus. Syntes det er kjempefint, og har ikke hørt om noen andre som heter det :)

Navnets statistikk og betydning:

Natalie: Et jentenavn av italiensk opprinnelse. Natalie var på sitt mest populære i 2005 og er for tiden på 107. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: italiensk:fra latin ‘fødsel, fødselsdag’ om Jesu fødsel, altså JUL, og om en vellykket fødsel. Natalie har navnedag 27. desember. Det er 1620 personer i Norge som har dette navnet.

Jeanne: Et jentenavn av fransk opprinnelse. Jeanne var på sitt mest populære i 1968 og er for tiden på 1543. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: fransk:nådig Gud. Jeanne har navnedag 21. juli. Det er 135 personer i Norge som har dette navnet.

Lille skatten til mamma♥