Archive for June, 2011

Denne daapskjolen er 48 aar gammel!

June 30, 2011  |  Dåp  |  8 Comments  |  Share

I dag er jenta mi 2 måneder gammel. Skal si tiden går litt fortere utenfor magen. Det har skjedd så utrolig mye på denne tiden.

Vi prøvde dåpskjolen i dag.          Mamma & søstra mi + flere som har brukt den har hvert eldre når de skulle døpes, så vi trodde den skulle være altfor stor.. Men den passet den :D Og da ble jeg glaaad. Denne dåpskjolen er 48 år gammel. Og den er utrolig fin :) Nå er det ca en måned til hun skal døpes. Så da er det bare å planlegge da :) Kirken + lokalet er i boks. Og inbydelsene er sendt ut :)

Natalie og Farmoren sin :)

Som i gamle dager..

Som i gamle dager..

June 30, 2011  |  Negler  |  6 Comments  |  Share

I dag har Tina Marie hvert på besøk. Var så koselig å se hun igjen. Ble jo nesten som i gamle dager, bortsett fra at nå har det blitt noe ut av oss ;) . Har jo  ikke sett hun omtrent siden den gang vi hang sammen.. og det er vell 6 år siden eller noe. Tiden flyr! Hun har jo fått verdens herligste lillegutt, som egentlig har blitt ganske stor :D

La negler på hun, vi gikk for lilla. Den fargen er så fin <3 Sommer <3

 

Så hadde hun med så fin gave til Natalie Jeanne

Q: Forslag til hvilke gele-farger jeg kan kjøpe inn?

Følger du meg på Facebook eller Bloglovin’?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo..

June 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  8 Comments  |  Share

Er ikke helt meningen og slenge dere fra side til side, og fra bloglovin’ til bloglivin’. Nå har jeg i hvertfall funnet siden jeg skal flytte inn på. Og det blir her på Leyla-Dahl.com! Jeg endte med og betale for wordpress. Så da er i hvertfall bloggen min oppe og går hele tiden, og jeg kan ha mine egne regler *yey*. Tusen takk til Lenej.com som har hjulpet meg med å få i gang siden, og har fikset layout + laget header :D

Må gjerne følge meg på Facebook!

En dag tilbake..

June 29, 2011  |  Negler  |  5 Comments  |  Share

Jeg henger sånn ca en dag etter her på bloggen, fordi bloggr.no var nede i går. I hvertfall store tider av dagen, noe som passet meg svært dårlig, siden jeg akkurat hadde flyttet over hit. Skal få meg min egen wordpress side etter hvert, ting tar bare litt tid siden det domene jeg akkurat kjøpte (leyladahl.com) skal flyttes over til ett annet sted.. jaja.. anyway..

I går la jeg negler på mamma, godt at det var hun som var her da, siden Natalie valgte og ha en øke dag ;) Så hun spiste hver 2 time.. Skal si det tar på, godt det ikke er sånn hver dag. Glad det var mamma som var her og var modell da, siden hun er litt tålmodig. Vi brukte veldig lang tid, siden jeg forlenga negla hennes også, men bare fint for meg å øve :D

I dag har Ingjerd hvert på besøk også la jeg negler på hun også.. Hun ville ha vanlig hvit fransk, med en sånn sølv strek, som du ser på bilde over.

Fikk forresten Iphone 4 i går, som jeg hadde bestilt meg.. Lykkelig som jeg var skulle jeg sette meg ned med telefonen, og ja hva skjer.. INGENTING:( Jeg må jo ha sånn micro simkort, som ikke har kommet enda.. SÅ kjipt. Gidd hver teit og ha micro sim bare fordi det er Apple. jaja.. Håper den kommer i morgen da *Sende ut positive vibber til postmann* LOL.

Ha en fin dag. Håper bloggen holder seg oppe en stund fremover!

Følge meg?

bloglovin

velkommen til leyla-dahl.com

June 27, 2011  |  Generelt  |  7 Comments  |  Share

Så havnet jeg på leyladahl.com, enkelt og greit! Meningen var egentlig og finne ett annet navn, sånn at jeg ble litt anonym, men ey jeg har jo slettet facebook, så det er jo grenser på hvor anonym jeg skal bli;) Her eier jeg jo til og med bildene mine selv!

Jeg fikk flyttet over alle innleggene mine, men ikke kommentarene desverre. Dessuten fikk jeg ikke flyttet over bloglovin’ og facebook gruppa til bloggen, så om du vil fortsette å følge meg på disse stedene så må du trykke under her:
bloglovin

Sånn akkurat nå så er det 0 stk som følger meg på facebook. Og siden jeg har slettet min egen profil, så får jo ikke fulgt meg selv en gang. lol! Så du må gjerne trykke Liker, bare sånn for synets skyld :P

Ja, og grunnen til at jeg flytter fra blogg.no og over til bloggr.no, er fordi jeg vil blogge fra wordpress igjen, da kan jeg blogge fra telefonen, uten og betale for det -for det er jeg ikke interessert i.

Hangover?

June 26, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

-Jupp!
I går var første dagen på ca ett år at jeg drakk øl. Natalie var hos farmoren sin. Og Marcus og jeg var på bursdagen til June. Var godt og komme seg ut litt, selvom vi ikke dro ut på byen da. Jeg drakk litt mer enn jeg tålte og la meg litt for tidlig til å være så full.. så endte jo opp med at jeg kasta opp og greier i går kveld. Godt og ha mannen  ved sin side da ja.. for jeg blir så hjelpesløs når jeg er så kvalm. 


Her har vi meg, uten makeup og med sommerkjole på. Skal nemlig på biffmiddag hos mamma & Cü snart. Det skal bli veldig deilig på en dag som dette ;)


Ha en fin dag <3

Curly Hair!

June 24, 2011  |  Hår  |  No Comments  |  Share

 

Endelig har kalenderen min kommet :D

June 24, 2011  |  Sponsor  |  No Comments  |  Share

Endelig kom kalenderen jeg lagde på tryckdig.se i posten! Har løpt ned til postkassa hver dag denne uka, i håp om at det var den som lå der, og endelig var den der :D ! Jeg ble knallfornøyd med boka mi.

Jeg valgte og bruke bilder av Natalie, Disney, Marcus og selvfølgelig meg ;) . Prinsessa mi pryder forsiden min. Så da er hun med meg overalt.. Selvom hun stortsett er det ellers også..


Jeg fylte også boken med ting som inspirerer meg. På bilde over til høyre har jeg “If you can dream it, you can do it. -Walt Disney”.

Og under her er fra favoritt forfatteren min Paulo Coelho.

Du kan også sette inn bursdager og det du måtte ønske.. Under her har jeg satt inn Natalie sin.

Kjenner jeg er knallfornøyd allerede. Og noe av det beste er at du kan bestemme selv når kalenderen din skal starte. Min starter allerede til Mandag.. Som passer meg perfekt, siden den jeg har nå er straks ferdig. Da slipper du jo også å kjøpe en kalender som startet for noen måneder siden :)

Vil du designe din egen kalender så kan du gjøre det på tryckdig.se!

Dette innlegget er i samarbeid med tryckdig.se

første modell siden i vinter..

June 22, 2011  |  Negler  |  No Comments  |  Share

I dag har jeg lagt negler på Ragnhild. Å herregud så lang tid jeg brukte, godt Ragnhild var tålmodig, men man får jo hvert sosial i samme slengen, og det er deilig :D ! Godt og komme i gang igjen. Skal prøve å få tatt en del modeller fremover, så jeg får opp tempoet litt også.. hehe!

Vil du sitte modell? 

En tur på hytta!

June 21, 2011  |  Generelt  |  No Comments  |  Share

I dag var jeg med mor og far (Natalie sine oldeforeldre) på hytta. Hytta ligger ved hoensvannet i Hokksund, så det er ikke så langt unna.. Så da er det jo greit at man kan ta seg en dagstur. Jeg har ikke hvert der på 7 år. Så det var koselig og være der igjen. Har tilbringt mye av barndommen min der. Jeg leste litt i hytteboka som var der. Og 11 Juli 1987 var første gang jeg var der. Så da var det litt moro å ta med Natalie ditt når hun var like gammel som jeg var første gangen (ok, hun var litt yngre, men det er under en måned det er snakk om). 

Ikke innlagt vann og strøm, det er hva jeg kaller en HYTTE. En hytte med vann og strøm er hva jeg vil kalle ett feriehus. Uansett så var det veldig deilig og komme seg bort litt. Så fredlig.. Bare høre fuglene som kvitrer, og ikke den by støyen som er ellers..

Været var ustabilt da. Så hadde det hvert full sol så ville jeg nok tilbringt tiden til å sole meg..  Men vi fikk gått en tur, og Disney stor koste seg,  var så moro å se :D
Så de kjørte opp med kuene som går rundt der oppe også.. Møtte ikke noe sauer på turen da.. hehe! Ååhh, skulle egentlig ønske jeg kunne hvert der lenger.. men da ville jeg hatt med min bedre halvdel også. 


Q: Kunne du hvert på en hytte uten strøm og innlagt vann?