Archive for July, 2011

Forberedelser til dåp: Bordkort!

July 31, 2011  |  Dåp, Scrapbooking  |  11 Comments  |  Share

 

Da er jenta vår døpt :)

Nå er jeg sliten for å si det sann, har hvert en lang dag, og har hvert sliten av dagene i forveien. Dåpsplanlegging krever litt arbeid, og nå i dagene fremover så tenkte jeg og poste litt om dåpen fremover. Inspirasjon for noen, og kanskje det gjør hele planleggingsprosessen lettere :)

Da begynner vi med bordkortene.

Jeg valgte å lage “sko” som bordkort. MYE arbeid, det tar tid, men det blir bra til slutt. Jeg lagde 23stk, og kan med hånden på hjerte si at jeg var dritt lei etterpå. Jeg underdriver når jeg sier at jeg brukte 12 timer, for jeg brukte nok lenger tid, kan tro jeg var lei og fikk tanker som “Hvorfor startet jeg med dette?” når jeg var halveis.. men når jeg var ferdig så ble jeg fornøyd :D

Tror faktisk alle tok med seg bordkortene hjem også, og det er jo ekstra stas når man bruker så lang tid på noe. Så ja, det var verdt det :)

Jeg brukte denne malen, som jeg fant på google etter og ha googlet sånn cirkus 100 sider ;)

Tegne-klippe-lime!

Jeg brukte to forskjellige mønster ark når jeg lagde skoene. Brukte scrapbook papir.Etter og ha tegnet på malen, klippa det ut og limt det sammen, så pynta jeg bordkortene slik du ser på bilde.

Det lønner seg og bruke dobbelt lag av “skosålen” du legger i bunnen.. En over “taggene” og en under (du skjønner sikkert hva jeg mener om du setter i gang å lage sånne /Ellers er det bare å spørre )

Q: Hva syns du om bordkortene?

Pedikyr!

July 29, 2011  |  Negler  |  2 Comments  |  Share

Trodde vell egentlig ikke at jeg skulle legge ut bilde av tånegla mine, men nå har jeg jo fått meg pedikyr :D . Godt med en liten pause med litt selvpleie. I helgen så skal vi ha dåp for Natalie Jeanne, så i dag har jeg hvert å pynta lokalet, bare blomster og sånt som skal på plass nå. Godt jeg får hjelp med mat og kake laging, så slipper jeg det. Når dåpen er over så kan jeg begynne å glede meg til Tyrkia turen. Skal bli koselig det. Natalie, Carl Marcus, Mamma, Nina (moren til Carl Marcus) og meg :)

Herlig når begge familiene våre kommer godt overens og at det går an og finne på noe.

Håper dere får en fin helg, og at dere koser dere i sola som endelig har tittet frem :)

Papirposer!

July 26, 2011  |  Scrapbooking  |  6 Comments  |  Share

Noen papir poser jeg har laga, som jeg tenkte å kanskje fylle opp med litt candy og gi til noen jeg er glad i :)

 

 

Q: Hva syns du?

 

Les bloggportrettet av meg hos lillesmurf.no her!

 

Kjærlighetstoget <3

July 25, 2011  |  Negler  |  1 Comment  |  Share

I dag har jeg fått hvert litt sosial igjen. Noe jeg trengte etter og ha sittet foran tven, dataen og telefonen i helgen. Dette har hvert en tung tid for Norge, og vi trenger å samle oss, gi hverandre styrke og kjærlighet.

Først kom Tina Marie en tur, og jeg la negler på hun. Prøvde den nye sorte glitter gelen jeg kjøpte her om dagen, og jeg syntes den ble ordentlig stilig. Syns det er tøft når folk velger farger, i stede for vanlig hvit/fransk.

Etterpå dro jeg bort til moren til Marcus en tur, som skulle passe Natalie, så kunne Ragnhild og jeg dra til byen for å gå i fakkeltog.

Jeg er SÅ glad jeg dro. Jeg trengte virkelig å gå i det toget, det føltes godt.  Toget symboliserte kjærlighet, det var veldig mange som var med å gikk i tog, og det ble ett blomsterhav ved torgscenen. Godt å se folk vise kjærlighet ♥

Bildet er lånt av dt.no.

Godt å se folk vise kjærlighet ♥

Q: Gikk du i fakkel/rosetog i dag?

Jeg har ikke ord..

July 24, 2011  |  Ikke kategorisert  |  5 Comments  |  Share

som så veldig mange andre. Ord blir fattige når noe så brutalt og tragisk skjer. Jeg har sitti klistra forann tven, dataen og mobilen det siste døgnet.

Mine tanker går til offerene, pårørende, venner og familie. Tenk på alle som har overlevd dette på utøya også, de må jo sitte igjen med noen forferdelige bilder, og følelser.

Dette har påvirket en hel nasjon.

Planen i dag var egentlig og gå ut med noen venner av samboeren, men jeg syntes ikke man skal feste på en dag som dette, så vi avlyste planene naturlig nok!

Føler meg trist og tom, samtidig som at jeg vil dele all kjærligheten med familie og venner. Vise at man setter pris på hverandre ♥

Før etter bilde: Neglbiter!

July 23, 2011  |  Negler  |  1 Comment  |  Share

 

I dag forlenget jeg neglene til Tina, og endelig husket jeg å ta ett før bilde. Tina er neglbiter, som er en ekstra utfordring på meg. Tok en heldekkende farge, og lagde ikke noe fransk.. og syntes personlig at det så bedre ut på en neglbiter, sånn at man slipper å legge den franske så langt ned. Prøvde også å lage blomster som pynt, og syntes ikke det ble så verst til og være første gangen!

Var å fikk lagt mine negler i dag også, jeg tok også heldekkende med blomster. Første gang jeg tok heldekkende, og jeg er knall fornøyd. Hvorfor har jeg ikke gjort det før? hehe..

kinodate med Tina :)

July 22, 2011  |  Ikke kategorisert  |  1 Comment  |  Share

vi er ikke røde, sånn på ånkliii.. 

I går hadde mamma bursdag, og hun fylte 45år. Hurra! Hun er jo nede i Tyrkia å koser seg, men det betyr jo ikke at jeg og søstra mi Tina ikke feiret for det. Eller vi tok oss en matbit, tittet litt rundt også var vi på kino.

Vi så Bridesmaids, og den var kjempemorsomt, MEN jeg hadde nok alt for store foventninger. Var nesten bare jenter i salen, tror vi så en gutt eller noe, men jeg tror dette er en film gutta hadde likt også. I hvertfall så var noen deler av filmen mye guttehumor – som var gjort om til jentehumor. Hvis du skjønner? LOL!

Nå har jeg trekt to vinnere som vant konkurransen som ble sponset av mirabling.no! Vinnerene av konkurransen er Unnur og Ida. Har sendt dere mail :)

Minner om konkurranse :)

July 20, 2011  |  Konkurranse  |  1 Comment  |  Share

Nå har dekslene jeg bestilte fra www.mirabling.no kommet :) Jeg valgte disse to:

Husk at du kan vinne deksel her. Trekker vinneren i morgen :)

Beklager lite blogging om dagen. Jeg er i det kreative hjørnet og driver å ordner i stand ting til dåpen. Kan vell bare si det at jeg brukte 12 timer på bordkortene her om dagen :| . Legger ut bilder når dåpen er over, siden flere av de som leser bloggen min skal i dåpen :)

Ha en fortsatt fin dag :)

Hvilken diett passer for meg?

July 17, 2011  |  Ikke kategorisert  |  9 Comments  |  Share

 

Nå er det 11 uker og 1 dag siden fødsel, for å være presis ;) jeg gått ned 21-22 kilo, og jeg begynner og komme til meg selv igjen. Jeg har fortsatt noen kilo å ta av, pluss at jeg må trene og virkelig stramme opp.  Jeg har lyst til å begynne på en diett, i hvertfall gjøre om kostholdet mitt. For nå når jeg går ned i vekt så er jeg ikke spesielt sunn, men det har jeg lyst til å være. Har lyst til å begynne å trene nå, i tillegg til å gå turer.

Noen som har noe forslag til hva som vil passe på meg? Noen som vet om noen steder på nettet hvor man kan føre dagbok?

 

Nytter ikke holde inn magen når jeg skal ta før og etter bilde. Så dette her er det som skal bli FØR bilde ;)

 

Bloggportrett #3

July 15, 2011  |  Bloggportrett  |  3 Comments  |  Share

Det tredje bloggportrettet er av ei god venninne av meg, som har ei datter som er 2 dager eldre enn Natalie. Vi fulgte hverandre i svangerskapet, som også bidro til å forsterke vennskapet våres. Endelig har hun begynt å blogge mer, etter oppfordring av  meg ;) hehe.. Du finner henne på http://unnurarnesdottir.blogg.no/

Navn: Unnur Arnesdottir
Født: 8 August 1988
Stjernetegn: 
Løven
Bosted: Drammen
Sivil status: I ett forhold


Motto:  
 ”Drøm som du skulle leve evig, og lev som du skulle dø i dag”

Hva handler bloggen din om? Bloggen min handler om de hverdagslige ting, og mine opplevelser som nybakt mamma

Hvor lenge har du blogget og hvorfor startet du å blogge?  Jeg startet å blogge i 2009,men sluttet en stund fordi livet ikke gav meg tid å blogge,.. og jeg har startet igjen fordi jeg trenger å sette ord på ting jeg gjør, ting jeg føler og tenker.

Hvor mange unike lesere har du på en dag? Har ingen anelse..

Hva er en god blogg/blogger for deg? En god blogger er en som får meg til å ville gå inn å sjekke utdates hver dag.. og en som motiverer meg til å ville skrike mer…

Hvilke blogger leser du? jeg leser, www.leyla-dahl.com , www.anncahrin89.blogg.no, june sin blogg som jeg ikke har link til på mobilen:P

Akkurat nå: Så har jeg startet å blogge hveer dag om de minste ting, bare for å komme i gang og for å få noen flere lesere .. også er jeg jo mamma på fulltid :)

Vil du være med på bloggportrettet? Fyll ut spørsmålene du finner her, og send det til leyla87@gmail.com!