Archive for December, 2011

Dobbelt moral?

December 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  2 Comments  |  Share

Det er Erik og Kriss jeg spør, sånn egentlig

Du skremte meg først, men jeg var tørst
Så drakk jeg deg pen som prinsesse Madeleine

Her fra My City (med Nik & Jay):

kom hit å skjekk hva vi har’a
chicksa burde begynne å bruke tiara
Kara, det ekke rart de blir harde’a
damene vi har er vandrende viagra
trenger ingen icebreaker, hele jeg smelter

 

Tenk at de har en låt med Nik & Jay, fikk nesten meg til å åpne dørene for de norske gutta, for jeg digger jo Nik & Jay. Høres sikkert ut som at jeg er en justin bieber tilhenger når jeg sier dette, men.. De gutta kunne latt være å si ett ord i sangen og  hadde digga den :D

Og favoritt scenen i my city viden må jo være når Nik synger:

“ al den jalousi
Får mig kun til at smile”

 

Ser jo ut som en fjern klovn :D

Fantom spark!

December 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  3 Comments  |  Share

Ja, det har jeg. Og jeg trodde jeg var i ferd med og bli gal, men så fant jeg ut at, det er helt normalt.

Ikke nok med det, men man kjenner det tydelig og ser det tydelig utenfor magen når det først setter i gang. Det samme skjedde med venninna mi, og hun i full panikk ringer legen, og de sier det er helt normalt og at kroppen kan tro den fortsatt er gravid, og at det er livmora som fortsatt kan trekke seg sammen :)

Føles litt sånn her, uten kula:

 

Bare så typisk!

December 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  3 Comments  |  Share

Så planen i dag, var egentlig å dra til Sverige, men siden han som skulle kjøre syntes det var alt for seint å dra klokka 12 så ble det ikke noe av. Noen på facebook kom jo med at jeg kunne jo ta bussen da, hvis jeg ville på Nordby senteret.. men å sette seg på en pensjonist buss, med barnevogn og alene, understreker vell hvor ensom jeg er.  Hvorfor dro vi ikke 2 timer før? Selvom det da hadde blitt en unnskyldning at det var for sent fordi vi ikke dro klokka 8. Faen så lei! Så resten av dagen blir jeg vell bare sittende her, dritt kjedelig. Kanskje jeg tar med meg Natalie å går meg en lang tur, bare for å ha noe å gjøre? Hva skjedde med impulsivitet og det å ha det gøy? Er ikke så lett å ha det gøy alene. Har lyst til å finne på noe, en fest for eksempel? Så kunne jeg dratt ut hvertfall en dag i romjula, men med min flaks for tiden så hadde jeg vell akkurat fått på meg finstasen, sminket meg og begynt å drikke, så hadde jeg vell fått beskjed om at det var ingen som kunne alikevel, så hadde jeg druknet min ensomhet i alkoholen..   Jeg finner vell på noe ;)

Labbe rundt!

December 28, 2011  |  Ikke kategorisert  |  1 Comment  |  Share

I dag har vi vært en tur på Sandvika storsenter, fyttifaen for ett klaustrofobisk sted. Dessuten er jo senteret bygd opp som en labyrint (labbe-rundt)!
Møtte Therese på jobb da, hadde ikke sett hun på lenge.. Så det var koselig:) hun var travelt opptatt da, så vi rakk så vidt å si hei :p

20111228-175125.jpg

Jeg fikk meg en ny veske da, det var lenge siden! Kan jo ikke glemme bort meg selv, etter frøkna kom til verden ;)

Nå sitter vi på besøk hos mamma, eller det vil si at jeg sitter her, og frøkna sover på fanget mitt :)

20111228-175425.jpg

tutt tutt!

December 27, 2011  |  Ikke kategorisert  |  1 Comment  |  Share

Stua vår er full av leker om dagen, ser jo nesten ut som at vi har åpna en barnehage her, men det virker som Natalie koser seg veldig da, og det er jo det viktigste :) Hun fikk så mye klær og leker til jul.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting, bortsett fra å leke med Natalie og spise ting jeg ikke tåler. Jeg visste jo før jeg begynte å spise riskremen at jeg har intoleranse for melk, men det er ikke noe jeg har merket SÅ mye til, sett bort i fra de siste dagene. Så må være forsiktig fremover, blir jo deprimert av å spise ting  jeg ikke tåler jo!

I morgen er jeg nødt til å komme ut av døra.. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men bare MÅ ut.

Forslag?

Ey!! ikke gi ungen min alt DU vil spise!

December 26, 2011  |  Ikke kategorisert  |  7 Comments  |  Share

Som mamma, så leser jeg rundt eller prøve å finne ut av det beste for ungen min. Jeg vil ikke at hun skal få i seg alt mulig rart av mat og spesielt søtsaker, som jeg ikke er noe fan av, med mindre det er frukt. Mye av feks maten kan jo være med å forebygge at ikke barnet får allergier/intoleranse. I tillegg så tenker jeg alltid over at det er parfymefritt vaskepulver, og vil heller ikke ha ungen min inn i ett rom hvor det nettopp har blitt røyka i.

Så er det jo folk som ikke respekterer meg da, og gir hun ting som jeg ikke vil at hun skal ha i seg. Så når jeg sier i fra så hjelper det ikke. Eller så kan de si sånt som “la hun få smake da, bare såå lite, eller er du så streng?”. Er jeg streng fordi jeg vil forebygge ungen min diverse typp mat, eller er du for lat og nysgjerrig til å la være å gi hun? og du respekterer jo faktisk ikke MIN datters helse. Gå heller og lag hun en fruktkompott da, uten melk og sukker/søtningsstoff!

 

Lille sukkerklumpen min – UTEN tilsatt sukker ;)

Miss ensom! Lol.

December 26, 2011  |  Ikke kategorisert  |  7 Comments  |  Share

I går var det pinnekjøtt middag hos mamma, så deilig :)

Jeg hadde veldig lyst til å dra til Kathrine i Halden i går, men det ble veldig vanskelig.. Siden mannen bare ville dra til noen kompiser i stede ( hvor kommer jeg inn i bilde? Hjelper ikke at det er jul her i gården nei..).
Så var det en kompis jeg tenkte jeg kunne spørre da, men han hadde akkurat tatt seg en “rusbrus”, eller det vil si på norsk at.. Ei venninne av han, som han har veldig lyst på skulle på en annen fest, så da drar man jo heller ditt..

Aff! Føler meg sinnsykt ensom i en så stor by, jeg har ikke lyst til å no her en gang!
Godt jeg har verdens herligste prinsesse, som sov hos mormoren sin i natt:)

Glaaaade jul!

December 25, 2011  |  Jul  |  3 Comments  |  Share

Takk for at dere har savnet bloggen min, det har ikke jeg :) For mange ganger når jeg virkelig har behov for å skrive ned noe, så kan jeg ikke skrive det her, fordi det er meg -Leyla Dahl, som signerer dette.
MEN jeg lar meg provosere skikkelig for tiden, som feks..
Hvert år, på denne tiden så snakker folk om at  ”å, etter jul så skal jeg på hard diett, føler at jeg blir så feit av all denne julematen”.

Og da tenker jeg: OK, om folk hadde hvert like hypp på diett som de snakker om fra julaften til nyttår så hadde vell folk kanskje hvert tynne resten av året? Eller ikke hvert overvektige. Om motivasjonen din er å gå ned i vekt etter en feit middag, så er det vell bedre og ta deg en feit middag i blant, bare for å holde motivasjonen oppe?

Så ett motivasjonstips fra meg:
Ikke start på diett på en mandag, det er en dag alle starter på som regel, og hvor bra funker egentlig det? Kjedelig å starte på en diett hver mandag og skli ut tirsdagsettermiddag!

Ikke start 1 januar:
Hvor mange starter ikke da? Og hvor fult er det ikke på treningssenterene  i januar? Du blir jo mer umotivert når det er stappfult på alle maskinene og du må stå å vente? Ikke at du skal la være å trene.. men hva med litt variasjon? Dra på skitur, så på skøyter, gå deg en tur..

Finn deg ting som passer deg, ikke alle andre.

Meen, det er sant.. det er masse middager i jula, kommer jo til og bli støl i kjeften frem til sommeren.. Så dietten kommer vell naturlig for alle ;) Og dessuten.. selv om mye av maten er feit, så er nok mye mer sundt enn du kanskje tror.. Ofte blir jo julematen laget av en oppskrift, som er tradisjon.  Folk kjøper jo ikke (håper jeg) toro poser/ferdig mat, og annet ferdig tull som er stappfult med  e-stoffer, og muk.. *yuckie*.

En liten julehilsen fra mine 56 kilo ;)

Vinneren av konkurransen..

December 14, 2011  |  Konkurranse  |  No Comments  |  Share

ble Tina Marie, gratulerer. Tina Marie var også den som hadde flest lodd i konkurransen.. :)

Hun står!

December 12, 2011  |  Ikke kategorisert  |  4 Comments  |  Share

Har blitt en stund siden jeg har blogget nå, men jeg har ikke hatt laptopen min her, i tillegg til det driver vi å pusser opp soverommet og gangen, så har følt at hjemme vårt har sett ut som at vi skulle delta i ekstreme samlere, men nå begynner vi og komme på plass igjen!

Jeg har trukket vinneren, men får ikke kontakter h*n før i morgen, så jeg publiserer vinneren av konkurransen da . Unnskyld forsinkelsen, skal sørge for ny konkurranse om ikke altfor lenge :)

Før i dag så venta dette synet meg:
20111212-223203.jpg

Jenta mi sto i senga si da jeg kom inn på rommet, hun hadde reist seg opp selv:D og jeg rakk å ta bilde :D *kodak moment*

Håper alle har en fin adventstid<3