fra langt til kort

March 26, 2012  |  Hår  |  Share

Nå har jeg tid til å blogge igjen. Og jeg ble mer motivert da søstern sa at hun skulle begynne å blogge igjen også:)

Mye har skjedd siden sist. Jeg har blant annet fått 20cm kortere hår.. hvis det ikke var mer? Håret mitt var blitt veldig tynt etter svangerskapet/amminga, og hvis man først skal ha langt hår så skal det være fint. Er ikke pent med to fjoner som henger ned. Det er veldig deilig etter å ha klipt meg i hvertfall.

Før

Etter

Tenkte jeg skulle klippe denne nakken på nytt, så jeg får enda mer markert bob nakke. Var ikke så uvant med kort hår alikevel, men jeg har jo hatt kort hår før :) Deilig å kjenne vinden i nakken :D

Fyller opp dagene med gåturer når jeg ikke er på jobb. Må jo nyte fin været <3 Noen som har en enkel skritt teller å anbefale?

Ha en fin dag :)


7 Comments


  1. Bruker en app på telefonen som fungerer helt greit..ser også kcal og km på den :) har Android telefon men den heter ihvertfall accupedo :)

  2. Fin du ble på håret da! Jeg hadde dobbelt så langt hår som deg før, og fikk ble klipt ganske likt som du er på “før”-bildet. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det! Jeg er vant med å ha alt for langt hår, som jeg slenger i en hestehale og etter jeg fikk det litt kortere, vet jeg fortsatt ikke hva jeg skal gjøre. Jeg finnes ikke kreativ… Tips? :D Du som er frisør også, burde nesten laget ett innlegg med noen kule, enkle frisyrer man kan få inspirasjon fra :)

  3. Hei! Hvor blir det av hverdagsfrisyrene? .p

Trackbacks

Leave a Reply