Playdate!

March 26, 2012  |  Natalie Jeanne  |  Share

Natalie og jeg dro til Unnur og Melina i dag, før jobb.. Så rakk vi en liten playdate. Var så koselig, og på vei til så syntes Natalie det var så gøy å trille i dag, var jo så masse å se på. Så rakk hun en liten powernap før vi var fremme:)

Go’ jenta mi som sover <3

Fremme hos Unnur & Melina. (Vi prøvde egentlig og ta ett gruppe bilde av alle fire, men tror ikke Unnur hadde hvert så fornøyd med at jeg la det ut. haha)

Her ser dere klippen min i forskjellig vinkler. Jeg har også blitt lysere i håret :)

Må si det egentlig er deilig med kort hår, så nå tror jeg at jeg skal ha det kort en stund, før jeg setter i gang spare prosessen. Føler at alle jenter er i spareprosess hele tiden. Er ikke det dritt kjipt egentlig? Dessuten er det jo veldig få jenter som faktisk ordner håret. Hvorfor spare i fire år og bare la det henge der? og når det har gått fire år, så vet du ikke hvordan du skal ordne håret, fordi du føler at det blir tungt, så derfor bestemmer du deg for å klippe det opp litt, men så finner du ut at det var kjedelig så du bestemmer deg for å klippe det kortere, men setter da i gang med å spare det igjen? Jenter asså ;)

Håper du har hatt en kjempefin dag:)


2 Comments


  1. Elsker den nye klippen din :) Dette kledde du :D

Leave a Reply