Sommertid!

March 27, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

I dag har jeg hatt fri, og jeg må si jeg har hvert effektiv. Klokken 11 dro Natalie, Mor, Far & jeg på buskerud storsenter. Natalie fikk en litt tidlig bursdagsgave av mor og far. Bunad, som hun kan ha på seg på 17Mai. Kjempefin! Gleder meg skikkelig til hun kan ha den på!

Da vi kom hjem fikk jeg ryddet, og ordnet litt på verandaen (med stor hjelp av Marcus). Og jeg må si det var herlig, endelig kan vi begynne å bruke verandaen igjen, det blir jo som ett ekstra rom, og en ekstra følelse av at det er sommer.

Natalie besøkte farmoren sin og tanten en tur, så ryddet jeg litt så lenge. Også har jeg fått pakket flere pakker fra Meg først butikken. Nettbutikken jeg er i ferd med å starte. GLEDER MEG!!

 

Badetiiid

Fikk prøvd Shampo rinse cupen (selges i nettbutikken) også, og den var kjempefin. Så mye lettere å få ut shampoen :D , men det var vanskelig å ta bilde, samtidig mens jeg skulle ta vann over hun, og ikke få vann på iphonen.

 

ÅÅÅÅ jeg har hatt en skikkelig sommer følelse i dag. Håper det blir sånt vær i påsken også :)

Hatt en fin dag?


4 Comments


  1. Sååå søøøøt med tunga ut! Hehe :D Det er så deilig med sommervær. Håper vi kan finne noe tid til å treffes snart :( Og så må jeg få møtt lille Natalie også, hadde vært greit å få til før hun faktisk blir et helt år, eller hva :O

  2. så søt hun er!! spiseilt med tunga ute :P haha

Leave a Reply