hurra hurra hurra!

April 4, 2012  |  Natalie Jeanne  |  Share

Startet dagen tidlig i dag! Natalie Jeanne har hvert i sin første barnebursdag. Og det stolte bursdagsbarnet var Isak, som fylte 1 år. Og da måtte vi jo ha med gave! Han ønsker seg egentlig bøtte + spade og sånt, men det var helt umulig og finne, sikkert litt tidlig enda. Jeg derimot syntes det var utrolig stas og skulle finne gave til en gutt :D

Vi har jo fått inn så mye fint i nettbutikken nå, så da ble det en “smoking” (kommer snart ut for salg i butikken) + en Skip*hop Zoo Lunchie ape. Kjempefin lunsjbag! Tror den falt i smak. Lunsjbaggen finner du her!

Natalie syntes det var kjempestas og få leke med alle barna. Var jo så mange der, og støy nivået var deretter ;)

Fine jenta mi i kjole fra Kathrine som er kjøpt på Lindex, og sokker fra lundemyr of sweden!

Nå skal jeg nyte en kaffekopp i fred og ro, før det bærer av sted til middag hos faren til Marcus, og når vi er ferdig der, må vi handle, før jeg skal lage kake. Nok en bursdag i morgen, men bursdag er stas :D Aprilbarn <3


Leave a Reply