Endret!

April 5, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

I dag var egentlig planen å dra til moren til Marcus, siden hun har bursdag!

Den ble endret. For jeg ble så dårlig! Natalie, Marcus, Disney og kaken fikk tatt turen bort da, så det er jo godt :) Det er jo typisk og bli dårlig når man har fri, er det ikke? Håper jeg blir bedre. Vil nyte fridagen min i morgen, før det er jobb igjen på lørdag.

Nå er stearinlysene tent, what a feeling. Etter Natalie begynte å reise seg/ gå, så har vi nesten ikke hatt stearinlysene fremme, men det er jo så koselig. Har en del lys liggende også, så greit og få vekk litt. Ting tar plass!

Så ble ikke noe påskelys her. Har hatt noen rød lys liggende siden jula, og jula varer helt til påske er det noen som sier, så da er det bare og la de få brenne da, før påsken er over ;)

Forresten, nå er det jo snart serieslutt for Desperate Housewives, og jeg syntes det er så trist! Er det noen som har forslag til en annen serie jeg kan se? Jeg liker serier som desperate housewives, sex and the city etc. Altså serier hvor du fort kan kjenne deg igjen av enkelte av karakterene :)

 

Husk fri frakt om du bestiller for over 400kr i nettbutikken. (Merk: “Hentes” som frakt metode ved betaling)


Leave a Reply