Påskeaften!

April 7, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

Endelig har jeg fått fikset litt på layouten. Var vell på tide?

Har dere hatt en fin påskeaften? Jeg har jobbet i dag, fra 10 til 16, hvert på besøk hos mor og far med Natalie, og så har det hvert sofa kos hjemme. Og det er helt greit! Kvelden har inneholdt masse candy, men det hører jo med på selveste påskeaften..

Deilig med påske! Da blir det tid til masse Natalie og Leyla kos!!

Ey.. vent litt! Ser dere månen nå? Den er så fin… *ut å knipse bilde*

Tadaa..

oh, i remember.. Det er så lenge siden jeg har brukt speilreflekskamera, og jeg har ikke stativ.. See what’s happening? Jeg kunne like gjerne tegnet en hvit flekk på en svart bakgrunn i paint. Greia er i hvertfall at månen er så tydelig og fin, at jeg nesten kan se mannen som sykler der.

God natt <3

 

 

 


Leave a Reply