The Change-Up!

April 8, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

Har du sett? Haha, holdt på å le meg ihjel! Denne anbefales om du kjeder deg litt i påsken, eller bare trenger å le litt. Det handler om to kompiser som skulle ønske de hadde livet til hverandre, og whoops, så bor de i hverandres kropp ;)

Det er jo barn med i filmen der, og siden filmen er amerikansk så er det jo naturlig at noen produkter fra skip hop er med, haha.. legger jo merke til alt sånt etter at jeg tok inn Skip Hop i nettbutikken. Skip hop er et amerikansk merke, med designere som er fra New York. Sjekk ut noen av produktene her:
http://www.megforst.no/manufacturers/skiphop

 

OM DU KUNNE BYTTET FOR EN UKES TID, OG BODD I EN ANNEN KROPP. HVEM VILLE DU BYTTET MED DA?


2 Comments


  1. A to the nders

    så den igår haha :P knall

Leave a Reply