Inspirert til å blogge!

June 5, 2012  |  Hår  |  Share

Follow my blog with Bloglovin

JTittelen taler vell for seg? Nå er jeg i hvertfall inspirert til å blogge igjen, tok en liten stund, men jeg trengte virkelig en blogg pause. Mye har skjedd siden sist, så i stede for å ta alt i ett innlegg, så kommer jeg litt tilbake til det etterhvert.

Jeg har i hvertfall hatt to ukers ferie, og den ene uken tilbringte vi på Kreta. Deilig med sol, og varme, og ikke minst få litt farge på kroppen igjen!!

20120605-224152.jpg

Halve ferien tenkte jeg på at jeg ville ha ordentlig mørkt hår igjen, og ikke minst ha langt hår igjen. Så i går da jeg kom på jobb så var det bare å trikse og mikse, så voila:

20120605-224238.jpg

Med stor hjelp fra Ragnhild da ;) Natalie var klar for å ta kvelden da bilde ble tatt <3 Go’jenta mi som har rukket og fylle 1 år siden sist. Ja, nå er hun faktisk 13 måneder!
Har alle dere der ute hatt det fint da? Kommer du til å følge bloggen min? :) Hadde hvert koselig om du la igjen en kommentar til meg :)


5 Comments


  1. følger alltid med på bloggen din jeg kjære;)
    Stor klem til deg og mitt nydelige fadderbarn:D

  2. Så gøy at du blogger igjen :) :)

  3. Er greit å ta seg en pause iblandt.. Har gjort det fra tid til annen jeg også. Deilig med ferie da. Vi har ingen store planer for sommeren, men det blir sikkert en tur eller to :-)

Leave a Reply