Tilbake?

July 24, 2012  |  Hår  |  Share

Nå er det lenge siden jeg har hvert innom bloggen! Jeg har rett og slett ikke hatt noe overskudd til å blogge, men nå har jeg masse å blogge om fremover, så nå er jeg tilbake. Nå i sommer har det blitt masse jobbing, også har vi pusset opp stua (Eller Marcus har hvert flink til å pusse opp), det ble i hvertfall kjempefint. Mangler bare litt lister, men det kommer vell opp veldig snart, håper jeg!? Før og etter bilder kommer.

Ett bilde fra her om dagen:

Marcus & Natalie ute på lekeplassen i matchende gensere fra Adidas ♥
Også ett lite hårtips:

Dette er en hodebunnsflette, med en liten vri. I stede for å ta håret under når du fletter, så fletter du “andre veien”, altså over.  Da vi fletta heller ligge over håret. Resten av fletta festet jeg bare med to spenner under. Hva syntes du? Forstod du forklaringa? :)


Leave a Reply