28 Desember 2010

December 28, 2010  |  Generelt  |  Share

I dag tok jeg egentlig tidlig kvelden, jeg så på klokka når den var 19.22, så sovnet jeg, MEN så våknet jeg av en som snorket så sinnsykt høyt, og prøvde å få liv i han, og si at “ey, du skal ikke kle av deg genseren og det du sovnet med”, men nei, han var helt borte. Så etter å vridd meg mange ganger, så kom jeg til å tenke på Litago sjokolademelka vi hadde i kjøleskapet. Og da var det bare å stå opp, for ellers bare tenker jeg på den kua frem til jeg får drukket litt. Så nå sitter jeg her og pimper sjokolademelk, og blogger ;)

Ellers har jeg ikke bedrivet dagen med stort. Jeg har faktisk hvert inne i hele dag. Skal på jobb i morgen, og jobbe i 4 timer, gruer meg nesten litt. Og det er første gang jeg faktisk gruer meg litt til å dra på jobb, men er redd jeg skal få så vondt i kroppen igjen, men blir koselig å være på jobb i hvertfall :)

 

Så litt bilder av meg og Disney:

Tror Disney gleder seg til å flytte også, er så gulvkaldt i denne leiligheten, at hun blir ikke en hund. Vil bare opp i sofaen hele tiden. 15 dager igjen ♥

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers


Leave a Reply