Bilder av leiligheten!

December 26, 2010  |  Generelt  |  Share

Herregud, så godt det er å bare få slappe av. Merker at jeg ikke har like vondt som jeg har hatt de dagene jeg har jobbet, så har nok trengt å hvile.

Marcus, Disney og jeg sov hos svigermor i natt også, kjempekos. Og nå er vi tilbake i den kalde leiligheten. Kvelden har jeg bare tilbringet i sofaen med laptopen på fanget, og spist kyllingvinger marinert i sweet chilli saus ♥ + at jeg har drukket 1 liter sjokolademelk. Jeg har også hvert stor tilhenger av skeidar.no / bohus.no etc, for å finne inspirasjon til den nye leiligheten.


Soverom


Bad – Sett noe så forferdelig skap?

kjøkken – Oppussingsobjekt


Soverom nr 2

Soverom nr 2

Stua


Stua


Stua

Gleder meg sånn til å komme på plass i den nye leiligheten. 17 dager igjen ♥

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

 


Leave a Reply