Første Juledag!

December 25, 2010  |  Generelt  |  Share

Så var julaften over, dagen hvor alle forbereder seg i flere uker for å bli ferdig til, men julen er ikke over helt enda, og det er godt –  for jeg er jo gravid, og veldig glad i mat om dagen, så nå kan jeg spise så masse jeg vil, uten å lage det selv en gang :D

 

Her er noe av det jeg/vi fikk:
Bodyer/pysjamaser/håndkle til babyen, også stellebord m/kommode. Håndpleie sett, bodywash/cream. Gavekort + penger. Og av kjæresten min fikk jeg ett rødt sony kamera, kjempefint!

Gleder meg sånn til vi overtar den nye leiligheten asså, tenker på det hele tiden. Så om kvelden når jeg skal legge meg, så begynner jeg å “møblere” og styre i hodet, om hvordan det skal være. Så du kan tro jeg bruker langt tid på å sovne.

I går feiret jeg julaften med Mor & far (Mine besteforeldre), Mamma, Cüneyt, Onkel Bent, Tina og Disney. Og på kvelden dro jeg til Moren til Marcus, Nina. Så var Marcus og søstra der. Marcus og jeg sov over, kjempekoselig. Er så deilig å sove på Åssiden, hører ikke en bil, eller det konstante byvibrasjonene. Gleder meg til å flytte “hjem” igjen.

 


Denne panorama effekten syntes jeg var stilig. Litt lite bilde akkurat det der da, men blogg.no brukte 142 år på å laste det opp, så jeg orka ikke vente rett og slett.

men nå ble jeg plutselig trøtt, så nå tar jeg meg en powernap. Good nite :)

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

 


Leave a Reply