Så var siste søndagen i advent over..

December 19, 2010  |  Generelt  |  Share

I går sovna jeg kl 21, og sov til 11 i dag. Bortsett fra at jeg våknet klokken fire, og lå lys våken til klokken fem. Og i dag så har jeg jobba! Og nå er jeg så sliten, og har så vondt at jeg klarer ikke sovne.. Ligger jo bare å spenner meg. *ønske seg massasje*. Ser ut som at jeg har fått bekkenløsning, og det er ikke akkurat veldig behagelig. I hvertfall ikke på når jeg står på jobb.

I dag har jeg faktisk hvert veldig røyksugen, enda det er over 3 måneder siden jeg slutta. Skjønner at folk har lett for å begynne med det igjen etter graviditeten. Selvom man klarer å holde seg unna når man er gravid, så er det liksom for noen “andre” sin skyld..

Kjøttpølsedama ga meg faktisk ett lite smil i dag, for første gang. Ble nesten litt satt ut jeg!

tja, det var mine tanker i dag.. :)

 

♥Leyla

Lilypie Pregnancy tickers


Leave a Reply