Hvor blir tiden av?

July 30, 2012  |  Natalie Jeanne  |  Share

Tenk at:

  • For 15 måneder siden ble jeg mamma.
  • Og i morgen er det ett år siden Natalie Jeanne ble døpt.
  • Og til onsdag skal Natalie begynne i barnehage.

Ja, vi har bestemt oss, vi skal la hun begynne i barnehage nå. Planen var egentlig å vente litt, men hun trenger å leke med barn på sin egen alder, så da hopper vi i det. Vi fikk ikke 50% plass, som vi håpet på, så vi måtte ta til takke med 100%, haha. Vi trenger jo ikke akkurat å levere hun kl 7 og hente hun kl 17 da, så vi tar plassen :)

I løpet av uka skal vi handle inn ting hun trenger til barnehagen. Så kom jeg over denne siden Merkalt.no/fargenavnelapper, som selger navnlapper til å merke klær/matboks osv. Kjempekjekt med både strykelapper og klistrelapper. Så da blir det en bestilling derifra.


Leave a Reply