Det dyreste styggeste..

December 17, 2010  |  Generelt  |  Share

Jeg har sosialisert meg litt i dag, bare for å komme meg litt ut av døra. Jeg var en tur hos mamma, så dro jeg og min kjære søster Tina på Gulskogen senteret en tur. Hos mamma prata vi om puppene mine, og de har vokst masse. Jeg gikk fra å være en 75C til en 80E! E!!!!! Slitsomt ja.. og jeg som hadde tenkt til å ta silikon, mulig jeg dropper det, i tilfelle reduserer mengden litt!

 

Jeg tror jeg aldri har brukt så mye penger på noe så stygt, som var til meg selv.. tada *trommevirvel* :

Har du sett noe så grusomt til en sum av 280 NORSKE KRONER på jernia! Djeez, men jaja.. Nå har jeg leta etter noe til å ha sjampoen/dusj ting i så lenge, at jeg hadde jo ikke noe valg. Produktene blir nemlig ødelagt av å stå på varmekablene, så i lengden så blir vell dette ett billigere alternativ.

 

I det vi var å tittet på senteret så spør jeg Tina om hun nå så på meg som en feit person, så sa hun “Nei, jeg ser på deg som en gravid person” Tusen takk :* Akkurat det man trenger å høre.. hehe! Men herregud, det er slitsomt å ha lagt på seg asså. Puster og peser som om jeg skulle dratt en hel fullastet tilhenger etter meg.

 

Jeg kjøpte en pose med te på Søstrene Grene i dag, og skulle ønske jeg kunne limt lukta inn på skjermen her asså, for det lukter så godt. Solbær <3 Så måtte jeg kjøpe sånn dings til å ha teen i, sånn at man kan duppe den i koppen, og drikke den.


Også kjøpe jeg bebis gullsko, og enda mer bebis klær :)

Nå skal jeg spise en klementin, og drikke litt solbærtoddy!


♥Leyla

Lilypie Pregnancy tickers


Leave a Reply