Tidlig!

August 30, 2012  |  Graviditet, Veien til førerkortet!  |  Share

For en start! I dag sto jeg opp klokken 5.30, det var ganske tidlig i grunn. Jeg skjønte ikke at det var vekkerklokka mi som ringte, kan du tenke deg? hihi. Jeg hadde nemlig min første kjøretime-noengang i dag. Og det var spesielt, men godt og ha det gjort.

haha. Han kjørelæreren var god da. Jeg sa at det var så godt å kjøre med han, for han var så tålmodig, og det var ikke samboeren. Så da spurte han meg om jeg kunne strikke, og om Marcus kunne strikke. Jeg kan strikke, men ikke Marcus. Så han mente at jeg skulle være en utålmodiglærer for Marcus, å lære han å strikke. Jeg syntes ikke ideen var så dum igrunn. Så da kommer mitt første ønske, på ønskelisten til jul i år. Marcus: Jeg ønsker at du skal strikke en mariusgenser til meg *hihi*.

 

Så over til svangerskapet: Jeg har ett slitent bekken om dagen, for ett par -tre dager siden så gikk jeg litt for langt,  jeg følte meg i form til det, men hadde jeg vist at jeg hadde fått SÅ vondt i så mange dager etterpå, så hadde jeg nok trappet ned turen litt, men men.. Er jo deilig å gå også da :`/ Skal ikke alltid være lett?:P

 

Bildet er fra weheartit.com


2 Comments


  1. Nei, seriøst?? Her har jeg gått glipp av noe?! Skal du ha en til???? :D Når???? Koselig da :D

Leave a Reply