Strikk: Lue

September 7, 2012  |  Strikk  |  Share

I går da Ntalie og jeg kom hjem fra mmma, så kom jeg på at jeg hadde glemt igjen strikketøyet der, og det passet jo ikke så bra ettersom at jeg har fått strikkedilla. Så jeg satte i gang med ett nytt prosjekt, og det var en lue. Ble ferdig i går/natt også :D . Gøy med litt prosjekter som går litt kjapt i blant også:)

Både mønster og garn er fra stoff og stil. Og nå når kaldere dager er på vei, så er det jo godt med ull! Jeg valgte fargene svart, grå og lilla. Går mye i lilla her om dagen, men hun er jo så fin med det :)

Jeg strikket lue “B”, uten dusk da. Og det første jeg gjorde da vi våknet i dag var såklart å prøve lua på Natalie, den ville hun såklart dra av med en gang ;) Så når hun spiste frokost, så heklet jeg to snorer, så lua sitter på :) !

Så da måtte hun jo ha på den nye fine lua si til barnehagen i dag. Den satt som støpt. Strikket den i størrelse 1-2 år.


4 Comments


  1. Så flink du er. Selv har jeg hekledilla. Men må få igang strikking også.. Så utrolig gøy å lage ting selv..

    • Ja, det er veldig gøy. Sitter igjen med en helt annen følelse enn når man bare kjøper det :D . Jeg kan ikke hekle, men vil gjerne dele meg, men en ting av gangen kanskje? Driver og lærer meg å strikke etter mønster, hehe :)

  2. Så fin den var :) Flink er du <3

Leave a Reply