Endelig har kalenderen min kommet :D

June 24, 2011  |  Sponsor  |  Share

Endelig kom kalenderen jeg lagde på tryckdig.se i posten! Har løpt ned til postkassa hver dag denne uka, i håp om at det var den som lå der, og endelig var den der :D ! Jeg ble knallfornøyd med boka mi.

Jeg valgte og bruke bilder av Natalie, Disney, Marcus og selvfølgelig meg ;) . Prinsessa mi pryder forsiden min. Så da er hun med meg overalt.. Selvom hun stortsett er det ellers også..


Jeg fylte også boken med ting som inspirerer meg. På bilde over til høyre har jeg “If you can dream it, you can do it. -Walt Disney”.

Og under her er fra favoritt forfatteren min Paulo Coelho.

Du kan også sette inn bursdager og det du måtte ønske.. Under her har jeg satt inn Natalie sin.

Kjenner jeg er knallfornøyd allerede. Og noe av det beste er at du kan bestemme selv når kalenderen din skal starte. Min starter allerede til Mandag.. Som passer meg perfekt, siden den jeg har nå er straks ferdig. Da slipper du jo også å kjøpe en kalender som startet for noen måneder siden :)

Vil du designe din egen kalender så kan du gjøre det på tryckdig.se!

Dette innlegget er i samarbeid med tryckdig.se


Leave a Reply