En tur på hytta!

June 21, 2011  |  Generelt  |  Share

I dag var jeg med mor og far (Natalie sine oldeforeldre) på hytta. Hytta ligger ved hoensvannet i Hokksund, så det er ikke så langt unna.. Så da er det jo greit at man kan ta seg en dagstur. Jeg har ikke hvert der på 7 år. Så det var koselig og være der igjen. Har tilbringt mye av barndommen min der. Jeg leste litt i hytteboka som var der. Og 11 Juli 1987 var første gang jeg var der. Så da var det litt moro å ta med Natalie ditt når hun var like gammel som jeg var første gangen (ok, hun var litt yngre, men det er under en måned det er snakk om). 

Ikke innlagt vann og strøm, det er hva jeg kaller en HYTTE. En hytte med vann og strøm er hva jeg vil kalle ett feriehus. Uansett så var det veldig deilig og komme seg bort litt. Så fredlig.. Bare høre fuglene som kvitrer, og ikke den by støyen som er ellers..

Været var ustabilt da. Så hadde det hvert full sol så ville jeg nok tilbringt tiden til å sole meg..  Men vi fikk gått en tur, og Disney stor koste seg,  var så moro å se :D
Så de kjørte opp med kuene som går rundt der oppe også.. Møtte ikke noe sauer på turen da.. hehe! Ååhh, skulle egentlig ønske jeg kunne hvert der lenger.. men da ville jeg hatt med min bedre halvdel også. 


Q: Kunne du hvert på en hytte uten strøm og innlagt vann?Leave a Reply