Veien til førerkortet!

October 17, 2012  |  Veien til førerkortet!  |  Share

Jeg har hvert trøtt på bloggingen i det siste, og formen har ikke hvert helt på topp.. men nå er jeg klar igjen ;)

30 August 2012 hadde jeg min første kjøretime, jeg syntes jo det var kjempeskummelt. Jeg syntes det faktisk var så ekkelt at jeg gruet meg veldig til neste time, hehe.. men nå har jeg fått kjørt litt etter det heldigvis, og jeg er ikke redd lenger, og da begynner ting og bli litt lettere. I begynnelsen av forrige uke så var jeg på glattkjøring, eller sikkerhetskurs på bane, som det heter nå. På mandag som var så trappet jeg opp på vegvesenet, med søknaden som man må levere, også var jeg klar for å ta teorien, MEN.. den var tydeligvis ikke klar for meg.. For den søknaden måtte behandles først, før man kunne ta teoriprøve, og det tar ca en uke.. Så da var det bare å dra hjem igjen. Håper jeg får tatt den til uka, sånn at jeg blir ferdig med.. Tror jeg føler meg klar nå da, består som regel hver gang på teoritentamen.no i hvertfall..

Yeah! Jeg anbefaler forresten den siden til de som skal ta teorien, for meg så blir boka veldig tørr, så da er denne siden kjekk.. Dessuten kan du ta egen skilt prøve der, og da er det jo lettere å se hva du eventuelt skal øve mer på.

Gleder meg til og bli ferdig med lappen, og jeg håper jeg rekker det før lillebror kommer, eller så er jeg litt redd den blir lagt litt på hyllen for en periode.. men det er lang ventetid på alt nå, så nå må jeg bare få tatt teoriprøven, sånn at de kan bestille oppkjøringa for meg.

Neste som står på -Veien-til-førerkort- planen min:

 • Teoriprøven (Håper på å få tatt den til uken).
 • Veiledningstime trinn 3
 • Langkjøring i midten av November.

 


3 Comments


 1. Lykke til! den siden der er knall :)

 2. Heisann!

  Jeg holder også på med å ta lappen. Har prøvd også prøvd teoritentamen, og den er veldig grei, men jeg har også øvd meg litt på andre sider også. Tenker det er veldig lurt med tanke på at man får prøve seg på litt andre måter å stille spørsmålene på, og at man får flere spørsmål.

  Jeg har testet teoritester.no, som er gratis og helt ok, og prove.no som koster penger, men virkelig kan anbefales.

  Hvor skal du ta teoriprøven? Er det ventetid til den også, eller kun til oppkjøringen?

  Lykke til ;)

  • Hei=) Jeg brukte kun teoritentamen.no, og det funket veldig fint for meg :) Det er ikke noe ventetid på teori prøven. Sjekk ut åpningstider på vegvesen.no. Jeg tok den i Lier/Drammen, og der hadde de ihvertfall drop-in :) Lykke til!

Leave a Reply