Bye bye facebook..

June 20, 2011  |  Generelt  |  Share

Nå har jeg sletta facebook profilen min. Eller, deaktivert den da! Så nå er jeg ikke en del av samfunnet, så det blir jo spennende å se hvordan jeg holder ut. Selve den delen hvor jeg ikke får med meg hva en klassekompis fra barneskolen har til middag, eller om hvem som jobber nattevakt og ikke.. Ja, den delen kommer jeg ikke til å savne helt. Facebook har gjort noe med oss. Jeg sjekker den like ofte som jeg sjekker telefonen. Og hvorfor det egentlig? 
TENK om noen har sendt meg en melding. Hva kan jeg gå glipp av?
Det som kommer til å få meg at jeg føler meg “rammet” er,

  • jeg blir nok glemt og bli invitert til events (men så flink har jeg ikke hvert til å gå ut i det siste heller, så den da er den vell meninga at jeg ikke skal ditt.)
  • Firmaer bruker facebook sidene sine for alt det er hvert.. Nå er det liksom ikke “kom innom oss i dag”, nå er det “kom inn å lik siden vår og vær i trekningen om å vinne en bil”.
  • Må google meg frem til interiørsider for å finne frem inspirasjon, oppskrifter etc, men dette kan bli moro. Blir jo nesten som å ta frem leksikon, pen og papir. LOL! 

Bloggen kommer jeg til å beholde da, så de som vil følge med på hva jeg driver med kan besøke meg her.

Håper dere får en fin dag :)

Q: Kunne du klart deg uten facebook?


Leave a Reply