Statusrapport Uke 29

October 19, 2012  |  Graviditet: Uke for uke  |  Share

Siste dag i 2. trimester. Skal si det har gått fort!

Før jeg ble gravid denne gangen, så lovte jeg meg selv at jeg ikke skulle fokusere så mye på vekta, og ikke engste meg over om jeg la på meg mye, for det raser jo av etter svangerskapet. Greit nok det, men nå begynner jeg og bli tung :O Syntes det er slitsomt, og jeg kan ikke fatte at feite folk orker og være feite.. asså, det må jo være slitsomt?

- Termin: 9 Januar 2013
- På vei: 28+4
- Igjen til termin: 11+2
- Kjønn: Gutt
- Utålmodig: Nei, syntes tiden har gått veldig fort.
- Aktivitet innenifra: Veldig aktiv
- Søvnmønster: Ikke som jeg er kjent med.
- Bestemt navn: Nei

- Vektøkning: Ca 21kg

- Vann i kroppen: Litt?`Ikke sånn som på slutten sist gang i hvertfall.. Føler meg ikke noe plaget med det.
- Barnerom: Ja, det har vi, han flytter nok inn på rom med Natalie etterhvert.
- Utstyr: Har det meste fra Natalie, og vi har kvittet oss med jenteklær og erstattet det med gutteklær ;) Vi har også kjøpt søskenvogn. (Bildet kommer senere)
- Mangler av utstyr: Det er jeg litt usikker på. Tror vi har det meste?! (Sengetøy til gutt)
- Strekkmerker: Nei *bank i bordet*
- Melk i brystene: Ja :O Men er ikke plaget med det, lekker ikke ;)
- Om fødselen: Hva om den?;)
- Plager: Bekkenløsning, ryggsmerter og blodtrykksfall.
- Oppegående: Spørs hvor flink jeg er til å slappe av. Jeg er 100% sykemeldt nå, så nå er det litt lettere og trene bekken + gå litt turer når jeg er i form til det. Og det er HERLIG. Jeg hadde ikke mulighet for det sist, så denne gangen har jeg hvert flink og hører mer på kroppen. Noe jeg ANBEFALER om du har bekkenløsning :) Men har mer blodtrykksfall enn tidligere da, hadde satt pris på om det ga seg ;)
- Sulten: Nettopp spist :P
- Matkikk: gulrot / klemmentiner
- Tungt: Ja, og jeg vet det skal bli tyngre
- Neste kontroll: 8 November
- Hodet ned: Nei
- Hodet festet: Nei
- Kynnere: Ja
- Høygravid: Nei
- Sykehusbaggen: Ikke begynt på enda.


Leave a Reply