Se min kjole – forklekjole

November 6, 2012  |  Søm  |  Share

Nå har jeg sydd min første kjole, til Natalie. Det var ikke lett, så den inneholder masse skjønnhetsfeil ;) hehe.. Det er det første plagget jeg noen gang har sydd, og jeg har lært meg det selv, så da var det ikke så lett. Jeg har ikke sydd noe siden barne/ungdomskolen. Og da sydde vi vell putetrekk? Ikke den største utfordringa med andre ord. Dette prosjektet har i hvertfall hvert lærerikt, og gitt mer smak. Vet allerede nå, hva jeg skal gjøre annerledes neste gang :)

Den mangler knapper, som jeg må få kjøpt :) . Og det å sy på skråbånd var ikke lett, så det vil jeg nok ikke anbefale på det første plagget du syr, hvis du ikke har tålmodighet :) Det siste året har det jo gått mest i strikking her, så dette gikk jo veldig mye kjappere da.. Og gøy med litt forandringer :) Fargen på kjolen syntes jeg var nydelig, passer nok fint inn nå når adventstiden snart er her :)

Mønster: Stoff & Stil.
Stoff & skråbånd: Stoff & Stil.
Merkelapp: “Laget av mamma” er fra Sigurd Hoels.


2 Comments


  1. Så søt den var!! Flink er du!! Driver å prøver meg på litt strikking selv om dagen, er som du sier, tar veldig lang tid, men utrolig gøy å se det endelige resultatet, og ikke minst at det er noe du har laget helt selv!! Klem jeanette

Leave a Reply