Lucia dagen!

December 21, 2012  |  Natalie Jeanne  |  Share

Alle som kjenner meg fra jeg var liten, vet at jeg elsker Lucia. Ihvertfall så kan mamma bekrefte det, da hun måtte kjøpe lucia krone til meg, som jeg gjerne kunne bruke på sommeren også. Så i forrige uke da det var lucia, så var det luciafeiring i barnehagen til Natalie. Jeg hadde gledet meg til denne dagen helt siden sommeren, så jeg syntes det var veldig stas. Så her kommer noen lucia bilder fra dagen :)

 

Nommnomm, godt med lussekatter!!

Tar gjerne litt mere kake jeg

Har hvert veldig lite blogging fra min side i det siste, kanskje det kommer seg !? :) Kun 2 uker igjen til nestemann kommer :O


3 Comments


  1. Så fin header du har nå! Og Natalie har jo blitt så stor :O Og søt :D

  2. Her i huset er vi også veldig glad i lucia! I år var jo Ingrid førskolebarn, så i pr var det henne som gikk i tog i barnehagen!

Leave a Reply