Julaften!

December 24, 2012  |  Jul  |  Share

Nå er den store dagen straks over, den vi bruker, uker, måneder, på å forberede. Mamma hadde laget både pinnekjøtt og kalkun i dag (Marcus pleier å spise kalkun på julaften, og siden julaften er julaften så ble det begge deler).

Nissen kom på besøk til Natalie også, og jeg var spent på hvordan hun vil reagere. Hun var litt skeptisk, og han fikk ikke noe kos, men hun ble i det minste ikke veldig redd, så det er jo bra. Hun fikk MASSE pakker. Dukke, lego/duplo, gyngeelefant, keyboard m/mikrofon, masse klær ++

Jeg fikk også masse fint, og av min kjære fikk jeg poncho av merket Line of oslo, kjempefin og veldig meg :D Ønsket meg en poncho som jeg kan amme i når lillegutt kommer. Også fikk jeg perle øredobber + kjedet av han, han har hvert så flink :)  Ellers fikk vi gavekort.. ++ Natalie hadde laget fin gave til oss i barnehagen :) .
Det var godt å feire jul med mamma i år <3 :) Ha en fortsatt fin jul alle sammen, håper dagen deres har hvert rik med kjærlighet, familie, mat og pakker :)

 

God Jul! 


Leave a Reply