Vektnedgang!

June 7, 2011  |  Generelt  |  Share

Dette har hvert en lang natt, siden jenta mi bestemte seg for å være våken mesteparten av tiden. Så jeg var litt grinette når jeg våkna etter og ha sovet ett par timer. Så for og gjøre det hele værre så gikk jeg på vekta, tippet at vekta mi sto stille, men man har jo alltid ett lite håp om at man har gått ned, hvis det er det man ønsker ;)
Guess what!! Jeg har gått ned 18 KILO siden 30 April. Det er ganske mye det! Jeg gikk veldig mye opp i vekt i svangerskapet.

Det er enda noen kilo til, men dette gikk fortere enn jeg hadde sett for meg.. Selvom de siste kiloene er verst å få av så blir man motivert når det går så radig. Jeg får jo ikke trent meg noe ned i vekt med det første heller (hadde jo så kraftig bekkenløsning, så må være litt forsiktig selvom jeg føler meg i topp form), men jeg går jo en del turer da, og det hjelper jo tydeligvis det også :D wee.. Denne dagen kan bli bra alikevell.. haha! Ha en fin dag!


Slenger med ett bilde av Natalie. Her blir hun badet av pappaen sin!


Q: Gikk du opp mye i Svangerskapet? Har du gått ned mye i vekt før?


Leave a Reply