Drammensbadet!

December 30, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

I dag har Natalie og jeg hvert på Drammensbadet, og vi har kosa oss skikkelig! Utrolig godt og ha en Natalie og mamma dag, hvor vi bare kan kose oss og glemme alt annet! Hun har blitt så flink til å prate også, så det er ekstra gøy om dagen..

Vi var utrolig slitne og trøtte begge to når vi var ferdig. Så var godt og komme hjem.. Natalie nevnte badet turen mange ganger etterpå å, så var tydelig at det falt i smak :D “bade, mamma.. Gøøøy”.

Etter Natalie la seg for kvelden så begynte jeg å rydde bort jula .. Jeg klarte ikke vente lenger :p så i morgen skal det vaskes og ordnes -hvis jeg orker.. Men vil gjerne ha det i orden så fort som mulig, så de siste dagene bare kan være til kos:)
Jeg er glad i jula asså, men skal bli godt å pakke den ned!

20121230-012427.jpg


Leave a Reply