De første dagene hjemme..

May 27, 2011  |  Generelt  |  Share

Her er noen tips fra meg til alle som venter på fødsel, for så å ta med lille nurket hjem..

Det er mange som sa til meg at det ikke var nødvendig og ha alle tingene klare når babyen kommer, og at man kan ta det derifra når man kommer hjem. Jeg hadde de fleste ting klare, noe jeg var veldig glad for når jeg kom hjem.. for da hadde jeg ikke så lyst til å dra ut. Jeg ville bare ligge å se på bebisen min, og jeg lå å så på hun hele tiden. Jeg var også veldig trøtt etter og ha hvert på barsel, for jeg fikk ikke sove noe særlig der.

Det kan også bli mye venting på sykehuset/barsel, og det er jo greit og ha noe å gjøre når babyen sover. Så det er faktisk ikke så dumt å ta med seg laptopen, om man har en.

Noe av det jeg syntes var det vondeste var bløende nippler, og melkespreng. Melkesprengen satte ikke i gang før jeg kom hjem, men nipplene


Leave a Reply