Har tåka kommet?

January 2, 2013  |  Ikke kategorisert  |  Share

Du skjønner kanskje ikke hva jeg mener med det, men da Natalie ble født så havnet jeg i en slags “tåke” de første dagene.. Kunne se på hun i evigheter og hadde så masse tanker og følelser, som er litt vanskelig å sette ord på.. Nå er det ikke lenge til lillegutt kommer, og jeg har nesten begynt å “grue” meg litt.. Ikke misforstå, men nå blir det jo enda ett nytt kapittel, Natalie skal bli store søster.. Jeg håper hun tar det fint.. Hun som er så mamma jente om dagen.. Håper jeg klarer og gi hun all oppmerksomheten hun trenger fra meg, Marcus hjelper vell til litt.. Håper jeg rekker å puste:p men det blir nok koselig, hjelper vell litt etterhvert:)

I kveld har Marcus og jeg sett på Kon-tiki, å spist lasagne, nom nom! Og for en film!! Jeg liker filmer som er sanne/ basert på sanne historier, og i tillegg så er det fra Norge, det blir jo ekstra spesielt:)


Leave a Reply