Dagen bare forsvant!

May 10, 2011  |  Generelt  |  Share

I dag er Natalie Jeanne 10 dager gammel, og i dag datt navelstumpen av :)

Dagen i dag tror jeg at jeg bare skal benytte til og rydde/vaske, og slappe av litt, det er det jeg har gjort hittil i hvertfall, også skal jeg ha litt selvpleie, så akkurat nå sitter jeg med silvershampoo i luggen, i håp om at den skal bli grå/hvit snart. Jeg har forresten savna kjæresten min utrolig mye i dag som er på jobb :P Gleder meg til han kommer hjem i kveld :)

Lille jenta mi er forresten kjempesnill. i går ammet jeg hun i tolv tiden, så sov hun til 5-6 i natt, så ammet jeg hun igjen så sov hun til rund klokken 9. Så snill atte.

Se dette bilde Marcus tok her om dagen, da han matet fuglen i vinduskarmen.. Syns det var tøft :D


Natalie Jeanne 6 dager gammel


 

Her kommer jeg i sommerstemning kjenner jeg, enjoy:


Leave a Reply