Hjemreise!

January 7, 2013  |  Ikke kategorisert  |  Share

I dag skal vi hjem, jeg som egentlig håpet på og være her lenger, men jeg klarer ikke sove her, sånn som sist.. Og da blir jeg jo mer sliten av å være her.. I natt har jeg vell sovet i sammenheng 1 time. Og da jeg endelig hadde klart å sovne til morgen i dag så kom jordmor inn, lucky me..

Gleder meg til å være med Natalie, og ikke minst det å kunne legge hun i kveld, og holde rundt hun:)

Skal bli godt og bli kjent alle fire nå, eller alle 5 da, vi har jo Disney å ;) lurer på hvordan hun reagerer.. Hun ble jo veldig sjalu på Natalie, hadde jo hvert godt om vi slapp det denne gangen:)

Natalie har blitt litt sjalu, men jeg håper det går seg fort til.. Hjelper vell på at vi kommer hjem :) hun spurte etter bebien og meg til morgen i dag.. Go’ jenta mi <3


Leave a Reply