Endelig fiksa på sveisen..

May 9, 2011  |  Hår  |  Share

Denne dagen har hvert fin :) Natalie, Tina og jeg var på gulskogen senteret i sta, og jeg hadde frisørtime hos Ragnhild. Så da fikk jeg farget og klippet håret, + kur og massasje. Noe alle bør være flinke til og unne seg. Jeg hadde ikke hvert hos frisøren på 3 måneder = KRISE!! Så skal si deg det var ekstra godt og få gjort noe med håret :)

Tina passet Natalie så lenge, så de tok noen trilleturer rundt på senteret. Natalie var vist veldig snill også, jenta til mammaen sin det :) ! Nå er vi på besøk hos min mamma, eller Natalie sin mormor om du vil :) Her tenkte vi og bli til Marcus er ferdig på jobben. Jeg klippa forresten Marcus i dag også, men glemte å ta bilde av han før han dro på jobb, så får knipse ett senere ;)

Vi er forresten i avisa i dag. Kjempefint bilde av mine bedre halvdeler, men meg uten sminke, nettopp hvert igjennom ett keisersnitt, svett i panna og masse vann i kroppen.. jeg er så vakker :D haha!

 

 


Leave a Reply