Inspirasjon!

January 18, 2013  |  Ikke kategorisert  |  Share

Nå er lillegutt blitt 2 uker. Så nå er det på tide å tenke på vekta (mi altså).. haha! Ja, det er bare 2 uker.. Men jeg har savnet kroppen min lenger enn de 2 ukene, så derfor starter jeg nå ;) . Målet er og bli tynn igjen, kanskje ikke SÅ tynn som jeg var i fjor, men det er jo lett for og bli litt ivrig.. Siden jeg ikke skal trene og anstrenge meg så mye enda, så er det matveien jeg må ta tak i, og spise meg ned i vekt rett og slett!

Alle sier at “jammen du blir så fort tynn igjen” og sånt, men jeg må faktisk jobbe for det jeg også.. Det handler om viljestyrke og være bestemt.. også hjelper det å være litt sta og tålmodig :)

I svangerskapet med Natalie så veide jeg 88,8kg ved siste veing, og 5 måneder senere veide jeg 55kg. litt av en overgang!

Nå på slutten av dette svangerskapet veide jeg 83,6kg. Og i dag veide jeg 73,2kg, så det går i hvertfall riktig veien.

Jeg tenker å sette meg “små” mål om gangen, for jeg blir så motivert hver gang jeg når målet! Akkurat nå er 50 tallet langt unna :P

Så mitt første mål er å veie 71kg innen 1 Februar. Tenker jeg kommer til å ha 1 kg i uka:)

tren

Det er ikke bare og være tynn jeg savner.. men også å ha langt hår igjen.. Tror jeg skal starte med clips denne gangen, eventuelt sette på etterhvert :)

hair

nail

også må jeg fikse negla mine, kanskje ikke som de over, men de var kule :D Også må jeg få litt farge på kroppen, og det tror jeg at jeg skal starte med allerede i dag :D

Er det fler som skal ned i vekt innen sommeren? Heng deg på! Håper dette var til inspirasjon for deg også ;)

 

Bildene er fra weheartit.com


Leave a Reply