Bilder av barnerommet!

March 9, 2011  |  Graviditet: Utstyrsliste  |  Share

I dag har jeg stryki babyklær i to og en halvtime, også har jeg pusla på barnerommet. Moro og ha noe å pusle med, så tiden går litt også. Vi er ikke helt ferdig med barnerommet enda, men det kommer seg. Så nå skal jeg gjøre dere enda mer værpesyke;)


Sengen vi har er “Hensvik Sprinkelseng” fra IKEA. Stellekommoden er fra reflex.no (Gerd Martinsen i Drammen og Solbergmoen). Søt Gardinstang sant? Den er fra Sparkjøp.


Til venstre på dette bilde så har vi pappa Marcus, naken, liten og fin. Den grisen ved siden av speiler pappa Marcus, haha.. kødda.. Det er en sparegris jeg malte når jeg var 10-11 år :) . Tegningene i rammene er det jeg som har tegnet, og de sølvskoa var mine da jeg var liten.

 

Hva syns du? ♥


Leave a Reply