Navnevalg

May 6, 2011  |  Generelt  |  ShareNavnet lille snuppa vår får blir Natalie Jeanne. Natalie fordi vi syntes det var kjempefint, og det var ett navn begge likte. Jeanne er etter bestemoren til Marcus. Syntes det er kjempefint, og har ikke hørt om noen andre som heter det :)

Navnets statistikk og betydning:

Natalie: Et jentenavn av italiensk opprinnelse. Natalie var på sitt mest populære i 2005 og er for tiden på 107. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: italiensk:fra latin ‘fødsel, fødselsdag’ om Jesu fødsel, altså JUL, og om en vellykket fødsel. Natalie har navnedag 27. desember. Det er 1620 personer i Norge som har dette navnet.

Jeanne: Et jentenavn av fransk opprinnelse. Jeanne var på sitt mest populære i 1968 og er for tiden på 1543. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: fransk:nådig Gud. Jeanne har navnedag 21. juli. Det er 135 personer i Norge som har dette navnet.

Lille skatten til mamma♥

Leave a Reply