veeeeeeeenter..

April 30, 2011  |  Graviditet  |  Share

Vi venter fortsatt vi. Kvart over ni til morran i dag kom de og sa at det var vår tur klokka ti. Du kan tro jeg ble lykkelig. Så da ble jeg trilla opp på opperasjonsrommet. Marcus fikk på seg legefrakken sin, babysenga sto klar, og alt var klart. Plutselig fikk de en telefon ang hastekeisersnitt, så da var det bare å trille ut igjen. Og ned tilbake på rommet. Så måtte vi ligge og vente der til vi fikk beskjed om noe annet. Det var kjedelig det.

Klokken halv tolv kom de inn igjen, og sa at de venter en ny akutt greie klokka tolv, og at den operasjonen tar nok ett par timer. Etter det er jeg prioritert, med mindre det er enda en akutt ting. Dette er jo Drammen, og det er jo en del som bor her, så sjangsen for at det kommer noen rett etter den operasjonen er jo stor. Hvis det gjør det så får vi lov til å dra hjem, og da setter de opp en ny time til oss mandag / eller tirsdag. Er i hvertfall bedre og være hjemme å vente.

Nå er jeg veldig utålmodig, det og ikke vite er ikke noe allright, men nå skal vi i hvertfall maks være her i 2-3 timer til, med mindre det blir oss som skal til pers.

Koselig at så mange følger med på bloggen min nå, jeg håper at jeg har blitt mamma neste gang jeg oppdaterer ♥ Lurer på om det blir April eller Mai baby! Det siste døgnet har føltes like lenge som hele svangerskapet!

♥Ha en fin dag ♥

Leave a Reply