ikke vår tur enda..

April 29, 2011  |  Graviditet  |  Share

Jeg har ikke blitt mamma enda, desverre :( .Vi kom på sykehuset klokken 11 i dag, og jeg måtte skifte til sykehus-skjorta. Også satte de inn intravenøst og kateter. Sist nevnte var ikke veldig godt, men de satte inn sånn bedøvelses gelê først, så det hjalp i hvertfall. Først ble vi liggende å vente, i håp om at det skulle bli før klokken 14.

Men klokken ble 14, og det var fortsatt ikke vår tur. De sa da at det kunne hende det ikke ble  før etter halv fire, men de håpet jo på at det ble før. Så fikk vi vite at det var ei som dreiv og føda tvillinger, så de måtte stå klare til og ta keisersnitt på hun, i tilfelle hun skulle trenge det. Så begynte jeg og bli kjempetørst. Og da mener jeg TØRST, jeg pleier og drikke ganske mye veske daglig, så det føltes ut som at jeg hadde sahara i munnen, men fikk jeg lov til å drikke noe veske? Nei.      Anyways. Tvillingdama ble ferdig, og vi begynte og ane ett lite håp om at det straks skulle bli vår tur.

Ca halv åtte fikk vi vite at de skulle prøve å få tatt keisersnittet på oss innen klokken ti, så sant det ikke kom noe livsviktig i veien. Klokken ti på halv ni fikk vi vite at det ikke ble vår tur i kveld, så at det forhåpentligvis skulle bli oss i morgen.
Da fikk jeg i det minste lov til og spise/drikke. Og faste i ett døgn er ikke så lett når man er gravid. Nå har jeg straks drikki 2 og en halv liter, også fått spist litt. Marcus dro hjem og henta laptopen og kjøpte mat og drikke til oss. Marcus blir her med meg i natt, og godt er det for jeg kjente jeg ble skikkelig deprimert på den turen han var hjemme og jeg lå her alene.

Ja, de tokk forresten ut kateteret etter vi fikk vite at det ikke ble vår tur i dag, og DET gjorde vondt det. Og det svir sånn når jeg går på do. Det i tillegg til urinveisinnfeksjon er ikke noe godt :( .

Håper det blir vår tur i morgen.

Og jeg savner forresten Disney jenta mi ♥

Tusen takk for alle lykkeønskninger vi har fått på facebook, meldinger og bloggen. Koselig ♥

Se så romantisk vi skal ha det da:

 

Haha!

God natt♥


Leave a Reply