I morgen er jeg mamma..

April 28, 2011  |  Graviditet  |  Share

I morgen skjer det! I morgen kommer du lille prinsessa mi! Da skal jeg endelig få møte deg♥ Har så masse tanker og følelser på en gang, men det er jo kanskje ikke så rart. I og med at jeg skal møte ei som kommer til og forandre livet mitt. Er så spent på hvordan hun ser ut. Lys? Mørk? Ligner hun på meg? Marcus? Begge? You name it.

I går kveld så sklei jeg i dusjen. Jeg tryna ikke, men jeg ble nok anspent eller noe. Så bekkenet fucket seg helt igjen. Så jeg ga opp og sove i natt også.. Så sto jeg opp i fem-seks tiden. etter og ha fått rundt 3-4 timers søvn. Var ordentlig med smerter ja, men hell i uhell, når først det skulle bli sånn igjen så er det jo greit at det er så nærme fødsel.

Forberdelsestimen på sykehuset i dag gikk forresten veldig bra, det tok bare litt tid. Var der i 3 timer ca, men da fikk de tatt de prøvene de skulle ta, og gitt meg den informasjonen de skulle. Legen der syns det var helt riktig at jeg skal ta keisersnitt, med tanke på bekkenløsinga. Hun hadde samme typp bekkenløsing for meg, og hun hadde vaginal fødsel, som gjorde at alt ble værre, og hun var senge liggende i over en måned etterpå. Mannen hennes måtte dusje og ta vare på hun, fordi hun bare lå rett ut. Med tanke på den kraftige bekkenløsinga jeg har hatt i svangerskapet så kan det hende jeg må trene fra 12-15 timer i uka til høsten av, for å bygge meg opp igjen, var ikke sikkert da.. men hun ville at jeg skulle være forberet på det. Hun sa også det at det var godt at jeg var så ung, for da går det mye kjappere og bygge meg opp igjen. Bare veldig viktig at jeg gjør det :)

Unnur, ei venninne av meg fikk bebis i dag. Så gratulerer så mye♥ Da blir det bare en dag mellom prinsessene våre. Bra timing :)

♥ God natt til dere. Er spent på om jeg får sove i natt ;)


Leave a Reply