27.apr.2011

April 27, 2011  |  Generelt  |  Share

Først og fremst: Tusen takk for alle bursdagshilsninger, det var veldig hyggelig :)

Herlig med sånne solfylte vårdager. Jeg og Marcus spiste en deilig frokost /lunsj på verandaen i dag før han dro på jobb. Og den frokosten bestod av rundstykker, kyllingvinger, sjokolademelk og jordbær. Herlig! Jeg kom på i går at man ikke kan spise jordbær når man ammer (ikke alle kan det i hvertfall).. Så i går spiste jeg en kurv (all by myself) også har jeg spist jordbær i dag. Haha.. Akkurat som at jeg må spise meg mett på det før amme-tiden begynner :P

Nå er det virkelig ikke lenge igjen. 2 dager. Har så masse forskjellige blanda følelser for tiden, og det er vell helt normalt. Håper alt er bra med lille jenta i hvertfall!
I morgen tidlig skal jeg på sånn forberedelsestime på sykehuset, og da får vi vite klokkeslettet og sånt for når vi skal være der på fredag. Kommer nok ikke til og fortelle klokkeslettet til noen andre enn familie, sånn at vi kan gi beskjed til de før vi publiserer dette for resten av verden :)

Ellers er denna kroppen veldig sliten nå, så skal bli godt og kunne ta steget videre, og ikke minst bli litt lettere :) .

Ja, forresten. I dag er 3D ultralydterminen ;D

Håper du får en fantastisk fin dag!

 


Leave a Reply