Good morning’s!

April 23, 2011  |  Generelt  |  Share

Nå sitter jeg her. LYS våken! I det siste har jeg våkna midt på natta, og liggi våken i ett par-tre timer. Kjempekjedelig. Ligge der og stirre inn i veggene jeg egentlig har lyst til å pusse opp. Nå våkna jeg for en time siden. Så da tenkte jeg nå at jeg likeså godt kunne stå opp.
Jeg startet med å veie meg. Hvorfor gjør jeg det mot meg selv egentlig? Tenk, nå har jeg gått opp halvparten av det jeg vanligvis veier, haha. Er ikke det utrolig? Det er mer enn en brødskive for å si det sånn. Nå de siste dagene så virker det som at vekta stiger hver dag. Virker blir sikkert feil ord og bruke, for det er jo ikke akkurat sånn at jeg blingser med talla. Jeg skal fortelle dere hvor mye jeg veier når jeg er tilbake på min normale vekt igjen, for dette er bare pining. Kommer til og bli gøy og gå ned da, når det er så masse ekstra kilo og ikke bare pynte kilo, da går det jo fort ;D

Klokken 11 i dag skal jeg på svangerskapskontroll på sykehuset. Og jeg kunne belage meg på mye venting *YeeY*. Sykehus er jo favoritt plassen min ^^. Dette blir vell en av de siste kontrollene. For nå er det maks 6 dager til jeg får se jenta mi♥


//weheartit.com

Jeg er ikke veldig flink til å svare på kommentarer om dagen, for heller gjøre det inni mellom. Har prøvd og legge facebook og dataen litt vekk, for nå har jeg sitti inne og nerda hele vinteren. Er jo ikke helt sunt i lengden :)

♥ Håper du får en fin dag ♥


Leave a Reply